Подружка легендарного рокера опублікувала зворушливе фото з маленьким сином
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Подружка легендарного рокера опублікувала зворушливе фото з маленьким сином

Подружка легендарного рокера опублікувала зворушливе фото з маленьким сином
Джерело:  online.ua

29-річна балерина  Мелані Хемрік, яка нещодавно народила сина від 73-річного легендарного рокера Міка Джаггера, лідера The Rolling Stones, опублікувала зворушливе фото з малюком Деверо.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram Хемрік.


"Дощику, дощику, перестань! Запам'ятовуємо першу поїздку мого ангела на пляж", - підписала Мелані фото, на якому тримає хлопчика на руках.


Читайте також: 73-річний Джаггер кинув вагітну подружку заради російської моделі



Нагадаємо, Джаггер і Хемрік почали зустрічатися в 2014 році. Вони познайомилися в Ріо-де-Жанейро під час світового турне групи.  Співак не перебуває з балериною в шлюбі.


Лідер The Rolling Stones був двічі одружений — на актрисі і правозахисниці Бьянці Джаггер і моделі Джеррі Холл. Останній шлюб, здійснений на Балі, в Лондоні визнали недійсним.


Від першої дружини у нього одна дитина, від другої — четверо. Ще двоє дітей — від подруг Марші Хант і Лусіани Гіменес. Найстаршій дитині музиканта — дочці Керіс — 45 років, молодшому синові Лукасу — 17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?