Популярна модель здивувала дієтою, яка допомагає їй зберігати бездоганну фігуру
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Популярна модель здивувала дієтою, яка допомагає їй зберігати бездоганну фігуру

Популярна модель здивувала дієтою, яка допомагає їй зберігати бездоганну фігуру
Джерело:  Daily Mail

20-річна американська модель  Белла Хадід, яка нещодавно стала моделлю найвідомішого білизняного бренду - Victoria's Secret, стверджує, що вона їсть смажений сир і картоплю-фрі кожен день і цим зберігає свою бездоганну фігуру.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Одна з найпопулярніших моделей запевняє, що фастфуд і жирна їжа - один з обов'язкових елементів її дієти. Вона навіть оприлюднила фото, яке підтверджує це.


Читайте також: Найкрасивіші моделі Victoria's Secret повеселилися на Багамах: яскраві фото



Чи можемо ми повірити, що всі історії про суворі дієтолог ангелів Victoria's Secret - вигадки? Так, якщо подивитися на бездоганну фігуру молодшої Хадід. Але підозрюємо, що Белла - трошки брехунка, а ще у неї відмінні гени, які дісталися від красуні-матері.



Тому думайте, чи треба вам харчуватися фасфудом, щоб стати як Белла.


Нагадаємо, що сестри Хадід - головний феномен останніх років. З легкої руки своєї матері, в минулому успішної моделі Іолани Хадід, дівчата в момент увірвалися на світові подіуми, оселилися на обкладинках топових глянцевих журналів і уклали незліченну кількість рекламних контрактів з такими будинками мод, як Dior, Calvin Klein, Versace, Balmain і іншими.


ЗМІ вже давно назвали їх конкурентками і весь час сперечаються - хто ж гарніший і успішніший.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?