Нова лазерна епіляція 3D в Києві
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Нова лазерна епіляція 3D в Києві

Нова лазерна епіляція 3D в Києві
Джерело:  online.ua

Про лазерної епіляції існує безліч негативних стереотипів. Що це боляче, неефективно, шкідливо для здоров'я. Але, швидше за все, люди, які дотримуються такої думки, ще не знають про нову лазерної епіляції, проведення якої пропонує студія краси в Києві EpiLaser.

Що нового?

 Розробка отримала назву 3D, на сьогоднішній день вона - найефективніша. Інновація полягає в тому, що об'єднує переваги попередніх подібних способів, не маючи недоліків.

 Лазерне видалення волосся здійснюється за допомогою променя, який об'єднує в собі три хвилі різної довжини. Звідси і назва. 3D називають трьох хвильовою, трьохкластерною, гібридною епіляцією.

 При такому впливі промінь проникає глибоко, направлено, руйнівно впливаючи тільки на фолікули. Не зачіпає м'які тканини. Методика безболісна завдяки контактному охолодженні. Після процедури не виникає опіків, травм, пошкоджень. Не потрібно відновлення епідермісу.

 Для видалення небажаного волосся використовують апарат EpiLaser P MIX Limited Edition. У приладі сапфірова насадка, яка охолоджує шкіру і зводить нанівець дискомфорт набагато краще, ніж попередні варіанти.

Чим краща за інших способи?

 Нова лазерна епіляція в Києві від EpiLaser набагато перевершує старі технології за всіма показниками. У чому це відображається:

  • Ефективність.

  • Універсальність.

  • Безпека.

  • Мінімум протипоказань.

  • Доступність.

 Якщо порівнювати 3D з різними видами депіляції, то переваг ще більше. Усунення волосків цукровою пастою, воском, електричним епілятором дає тимчасовий результат. Ефект зберігається максимум 3-4 тижні, а після гоління або крему і зовсім 1-2 дня. Тоді як у 3Д лазерної епіляції ефект після повного курсу залишається назавжди. Максимум буде потрібно 1-2 підтримуючі процедури в рік.

Крім того, тимчасові депіляції больові, викликають подразнення, вростання волосяних стрижнів. Вартість салонних послуг немаленька, а при постійному їх використанні, витрати стають значними. Тоді як у випадку з новою епіляцією 3Д витратитися доведеться тільки на один курс, а потім все життя насолоджуватися гладким тілом (лише один-два рази на рік вдаючись до корекції).

Що потрібно врахувати?

 Перед першим сеансом епіляції вас проконсультує косметолог EpiLaser. Виявить можливі протипоказання, нюанси, а також визначить індивідуальні особливості. Від них залежить, скільки візитів в салон потрібно. Зазвичай це (в залежності від густоти, жорсткості, зони оброблюваної ділянки) 6-12 сеансів з інтервалом в 3-5 тижнів.

 Також лікар розповість, як підготуватися (збрити волосяний покрив за 1-2 дня, уникати сонячних ванн за 3-5 днів), і дасть рекомендації, при дотриманні яких позитивний результат гарантований.

 Обмеження для епіляції - фотодерматит, алергія на ультрафіолетове випромінювання. Не рекомендується робити при онкології, інфекційних ураженнях епідермісу, порушеннях цілісності покриву. При цукровому діабеті та інших системних патологіях, гормональному збої рекомендується проконсультуватися з фахівцем.

 За всіма параметрами нова лазерна епіляція 3D - найкраща на теперішній час методика позбавлення від небажаної рослинності. А позитивні відгуки клієнток з усієї України говорять про те, що EpiLaser в Києві - найкраща мережа, що надає таку послугу. Додаткові плюси - порівняно низька ціна, акції та знижки, індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?