Трендове жіноче взуття 2021: складаємо затишні образи зими
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Трендове жіноче взуття 2021: складаємо затишні образи зими

Трендове жіноче взуття 2021: складаємо затишні образи зими
Джерело:  online.ua

З настанням зимового сезону актуальність теплого і комфортного взуття виходить на перший план. Зручність разом з трендовістю пропонують fashion-дизайнери в нових колекціях 2021 року. Рекомендуємо розглянути взуттєву добірку для складання безпрограшних варіантів.

Жіночі взуттєві тренди зимового сезону 2021

Запропоноване в широкому асортименті на сайті масивне жіноче взуття не втратило своєї актуальності в 2021 році, займаючи впевнену позицію в світі моди. Збираючись у міських справах в зимовий період року, представниці прекрасної статі обирають теплі моделі з натуральної або штучної шкіри, міцного нубуку, оксамитової замші або штучних замінників. Теплі черевики на шнурівці, зручні ботфорти на високій підошві або повсякденні чоботи на платформі - відмінний приклад стильових рішень, якими сьогодні надихаються зірки street style моди в новому сезоні.

Міські черевики для стильних жіночих образів

Найпопулярнішою парою зими стають челсі в грубому виконанні на потовщеній підошві. Лаконічні вироби без шнурків як і раніше очолюють модні тренди. Гармонійні look-и з високими черевиками чорного кольору футуристичного фасону підкорюють сміливим стилістичним рішенням все більше прихильниць комфортного стилю. У сучасній інтерпретації взуття перетворилося в акцентний елемент гардеробу, а модниці воліють носити грубу пару з теплими сукнями, спідницями різної довжини і навіть трикотажними костюмами.

Повсякденні зимові моделі для активних модниць

Стильний і затишний образ для міських прогулянок або активних повсякденних справ легко скласти з бежевими черевиками на грубій підошві. Світла колірна гамма взуття дозволяє гармонійно поєднувати пару з блакитними джинсами або трикотажними джоггерами кольору нюд. Зручні черевики на шнурівці стають незамінним елементом в комбінаціях з шубами з еко-хутра, об'ємними пуховиками і довгим вовняним пальто. Складайте велику кількість стильних варіантів з нарядами вихідного дня.

Класичні ботфорти для стильної зими

Шанувальниці стриманого стилю обирають універсальні високі моделі в нейтральному чорному відтінку з мінімалістичним декором. Жіночні ботфорти не новинка в жіночому гардеробі, але з легкої подачі модних дизайнерів придбали нові обриси. У центрі уваги модниць варіанти зі шкіри або замші класичного чорного кольору на масивній платформі. Завдяки нейтральному відтінку і стриманому крою, пара гармонійно поєднується з сукнями та спідницями багатьох фасонів.

Комфортні і стильні черевики - must-have в жіночому гардеробі. Всі актуальні новинки знайдуться в каталозі Miraton. Широкий асортимент, що включає більше 2000 різних моделей, приємні ціни і популярні взуттєві виробники дозволяють без зусиль підібрати ідеальний варіант на зимовий період. Оформляйте замовлення на сайті вже сьогодні за кращими ціновими пропозиціями зі швидкою відправкою по всіх містах України.

Зробіть зиму затишнішою зі стильним взуттям від Міратон!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?