Ідеї для подарунка дівчині на 14 лютого
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Ідеї для подарунка дівчині на 14 лютого

Ідеї для подарунка дівчині на 14 лютого
Джерело:  online.ua

14 лютого чи День всіх закоханих, мабуть, найромантичніше свято в році. У цей день дівчата чекають від своїх коханих і шанувальників оригінальні подарунки і визнання, милі презенти і несподівані одкровення. У цей день варто відійти від традиційних корисних подарунків і практичних рішень. Порадуйте кохану - вона безсумнівно оцінить креатив і нестандартний підхід до вибору сюрпризу.

Скоро 14 лютого: що подарувати

Квіти, цукерки та кульки-сердечка - класика, про яку сьогодні знають всі хлопці. Давайте спробуємо знайти більш оригінальні і незвичайні рішення для того, щоб здивувати коханих.

Ідея №1 - романтична фотосесія.

Фотографуватися люблять всі дівчата, а створити справжню Love Story в найромантичніший день року - відмінна ідея для подарунка. Зв'яжіться з фотографом заздалегідь і замовте сертифікат на фотосесію. Його можна красиво оформити і піднести коханої в якості подарунка.

Ідея №2 - стильна прикраса.

Подаруйте коханій дівчині презент, який буде нагадувати їй про вас кожну хвилину. Така прикраса можна знайти в лінійках жіночих браслетів Pandora, де ви підберете не тільки сама підстава браслет, але і тематичні підвіски, наприклад, красиві сердечка, написи або інші вироби в романтичному стилі. Браслет Pandora і шарм до нього - прекрасний вибір на День всіх закоханих.

Ідея №3 - майстер клас для отримання нових навичок, про які дівчина давно мріє.

Наприклад, уроки катання на сноуборді або курс в творчій майстерні. Активним дівчатам доведеться до вподоби подарунок у вигляді сертифікату на відвідування танцювальної школи, йоги, повітряної акробатики та ін. - тільки пам'ятайте, в цьому випадку важливо знати, про що мріє майбутня власниця подарунка.

Ідея №4- якщо ви впевнені в своїх почуттях і намірах, можна подарувати кільце Пандора, яке краще ніж будь-яке інше прикраса повідає власниці про ваше ставлення до неї. Красиві, елегантні, стильні колечка представлені в каталозі Пандора в досить широкому асортименті. До кільця нескладно підібрати набір сережок, браслет або шарм.

Ідея №5 - романтичний сюрприз в коробці.

Подаруйте коханій емоції. Це може бути захоплення від метеликів, що вилітають з барвистою коробки (її можна вибрати в формі серця - так буде ще романтичніше). Повітряні кулі в великій упаковці також допоможуть створити веселий настрій.

Ідея №6 - креативний сюрприз.

Проявіть себе - заспівайте серенаду під вікнами коханої, прикрасивши місце виступу свічками і пелюстками квітів. Створіть своїми руками стінгазету, наповнену фотографіями винуватиці торжества і незвичайними зізнанням в коханні. Напис на снігу і намальоване на ньому серце - ще один варіант простого і безкоштовного подарунка.

Ідея №7 - солодкий презент.

Не варто купувати традиційну коробку цукерок в супермаркеті. Краще придбайте шоколад ручної роботи (він трохи дорожче, але смак і оформлення такого подарунка не залишать дівчину байдужою). Можна створити стильну композицію з цукерок, зробити з них букет, спекти (обов'язково своїми руками) пряники у формі сердечок. Якщо ваша пасія - ласун, порадуйте її смачним.

Ідея №8 - традиційні м'які іграшки також можуть стати оригінальним подарунком.

Не варто дарувати величезних ведмедів - вони викликають позитивні емоції лише «при першій зустрічі». Такі іграшки складно зберігати і утримувати в чистоті. Віддайте перевагу букету з маленьких ведмежат, зайчат або інших плюшевих героїв. Така композиція і увагу привертає, і складнощів в побуті не створить.

Ідея №9 - аксесуари для гаджета.

Телефон в сучасному світі став постійним супутником молодих людей. Подаруйте дівчині цікаву атрибутику до її гаджету. Це може бути чохол, підвіска або будь-який інший предмет в стилі 14 лютого.

Ідея №10 - романтичну вечерю.

Цей подарунок стане гармонійним доповненням будь-якого іншого подарунка. Приготуйте його своїми руками або запросити дівчину в ресторан. Будьте оригінальні і чесні - ваша турбота і увага точно припадуть до вподоби коханій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?