Яким може бути хайлайтер?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Яким може бути хайлайтер?

Яким може бути хайлайтер?
Джерело:  online.ua

Гарний макіяж залежить від правильного підбору засобів і виконання рекомендацій по їх нанесенню. З його допомогою можна підкреслити достоїнства свого обличчя і приховати недоліки. В самому кінці наноситься хайлайтер, що дозволяє надати завершальний штрих, акцентувавши увагу на конкретній зоні. Виробники пропонують великий асортимент, що відрізняється за складом і форму випуску.

Форма випуску

Порядок використання хайлайтера безпосередньо залежить від його форми випуску. Виробники пропонують безліч різних варіантів. При виборі підходящої форми враховується характер спричинених макіяжу, тип шкіри, особисті переваги. Найбільш поширені:

  • Розсипчаста або компактна пудра;

  • крем;

  • гель;

  • Стік;

  • Рідина.

На сайті prostor.ua можна вибрати будь-який відповідний склад. При цьому слід пам'ятати, що пудра простіша і зручна в нанесенні. Для нанесення хайлайтера використовують середню кисть з ворсом натурального або штучного походження. Поставляється в палетках, пудреницях, в спеціальних банках з кришками.

Кремообразное речовина і гель ідеальні для скульптування і корекції макіяжу. Для його розподілу по обличчю використовують ромбоподібний латексний аплікатор або кінчики пальців. З його допомогою шкірі надається блиск.

Стіки актуальні тоді, коли не виходить витратити багато часу на макіяж, а розставити акценти або виконати правку треба обов'язково. З його допомогою можна внести невеликі правки протягом усього дня, надавши легкі відблиски. Буває різного кольору. Підходить для всіх типів шкіри.

Рідкий хайлайтер підійдуть власницям жирної шкіри. Засіб наносять тонкими смужками, а потім оперативно розтушовують пальцями або аплікатором.

Переваги використання

Основним призначенням даного косметичного продукту є грамотне розставляння світлових акцентів для отримання максимального ефекту. До його допомоги звертаються з метою скульптування. Засіб ефективно при спільному використанні з темною пудрою або бронзерів. Дозволяє привернути увагу до певних зон, сховавши дрібні недоліки. В результаті обличчя виглядає більш виразно. Має рельєф.

При правильно виборі хайлайтера вдається:

  • надати шкірі обличчя здорове світіння;

  • підкреслити вилиці;

  • зробити губи більш об'ємними;

  • освітлити шкіру;

  • заховати дрібні мімічні зморшки.

Косметичний засіб використовують при створенні денного, вечірнього і подіумного макіяжу. Щоб отримати бажаний ефект, варто нанести невелику кількість засобу. Якщо перестаратися замість стильного зовнішнього вигляду можна отримати небажаний результат через надмірну кількість жиру на поверхні шкіри.

При нанесенні денного макіяжу слід діяти акуратно, підбираючи склади з делікатним світінням. Для вечірнього виходу можна собі дозволити більш яскраві фарби, а тому кількість наноситься кошти можна збільшити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?