Де можна і не можна встановлювати мікрохвильовку?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Де можна і не можна встановлювати мікрохвильовку?

Де можна і не можна встановлювати мікрохвильовку?
Джерело:  online.ua

Купуючи і встановлюючи на кухні побутові прилади, мало хто замислюється про коректність їх розташування. Насправді такий підхід в корені помилковий, адже при некоректної експлуатації будь-який прилад працює менше і користуватися ним стає просто небезпечно. Особливо це правило актуально при установці мікрохвильовій печі. Рекомендуємо звернути увагу на кілька порад.

Де можна встановлювати СВЧ-піч?

Вибираючи, де буде стояти ваша мікрохвильовка, варто звернути увагу на такі варіанти:

  • робоча зона або стільниця;

  • обідній стіл;

  • спеціальна ніша в кухонному куточку;

  • підвісна конструкція;

  • на широкому підвіконні.

Якщо ви використовуєте мікрохвильову піч рідко, допустима установка на холодильнику. Незалежно від кінцевого варіанту, пам'ятайте що необхідно зберегти трохи простору між стінками для нормального теплообміну. Також нічого не повинно заважати повноцінному відкриттю і закриттю дверцята.

Де не рекомендується встановлювати мікрохвильовку?

Найголовніше правило, яке не можна порушувати - не можна встановлювати піч впритул до стіни і ставити на неї інші побутові прилади. В іншому випадку корпус буде нагріватися і просто може спалахнути.

При монтажі мікрохвильовки на підвісні конструкції, переконайтеся що вам комфортно закладати і виймати тарілки з їжею. Оптимально, якщо конструкція розташована максимум на рівні очей, але не вище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?