Паризький Діснейленд — незабутня подорож для дітей та їхніх батьків
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Паризький Діснейленд — незабутня подорож для дітей та їхніх батьків

Паризький Діснейленд — незабутня подорож для дітей та їхніх батьків
Джерело:  online.ua

Існує багато місць, куди можна поїхати на відпочинок: розкішні пляжі Мальдівських островів, насичені екскурсії по Мексиці і так далі. Однак окремої згадки заслуговує тур в Диснейленд  Парижа. Відправитися в таку подорож мріють не тільки діти, але і багато дорослих. Тут можна як відмінно провести час, катаючись на атракціонах, так і відвідати велику кількість інших цікавих місць. Наприклад, крім основних атракціонів тут є "Диснеївське село" і поле для гри в гольф з 27 лунками.

Disney Village працює навіть після закриття основного парку, а скоротати час можна в різноманітних магазинах і ресторанах, на дискотеці або в кінотеатрі. Для зручності гостей тут також є автомобільна парковка і заклади для гри в боулінг.

Все це значно розширює можливості для чудового відпочинку, але без відвідування основного парку таку подорож не обходиться ніколи.

Що є в паризькому Діснейленді

Слід зауважити, що Disneyland умовно розділений на дві великі зони, в кожній з яких є свої розваги. Квитки слід купувати з урахуванням цього фактора, так як ви можете отримати або доступ до однієї з цих зон, або до обох відразу, що відбивається і на ціну вхідного квитка.

  • Перша зона - це Disneyland Park, де і знаходяться головні атракціони парку розваг. Всі вони розміщені в тематичних підзоні, яких налічується п'ять штук: Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland і Main Street USA.

  • Другий зоною є Walt Disney Studios Park. Тут теж багато атракціонів, але головна перевага - це можливість буквально зазирнути за лаштунки: подивитися на спецефекти, здивуватися талантам і майстерності каскадерів, а також багато іншого.

Де зупинитися в Disneyland Paris

На території парку розваг можна знайти велику кількість готелів різних цінових категорій і рівня обслуговування. Є як розкішні 5-зіркові готелі, так і більш демократичні за вартістю варіанти. Як правило, в ціну проживання вже включено вхідні квитки в Діснейленд.

Більш того, для гостей готелів парк розваг відкривається на 1-2 години раніше, в залежності від поточного графіка роботи. Це означає, що у вас і ваших дітей буде можливість покататися на атракціонах раніше інших відвідувачів - без довгих черг і нескінченного потоку бажаючих відвідати легендарний паризький парк розваг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?