На авіаквитках в Україні можна буде економити
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

На авіаквитках в Україні можна буде економити

На авіаквитках в Україні можна буде економити
Джерело:  online.ua

Онлайн-сервіс e-bilet.com.ua що дозволяє купувати і бронювати авіаквитки запускає Premium-підписки. Будь-яка людина зможе скористатися цією можливістю і літати дешевше. Як каже адміністрація сервісу, можна буде заощадити до 400 грн з одного квитка.

У чому полягає вигода для простих громадян? 

Власники Premium зможуть скористатися знижками від 5 до 35% на покупку авіаквитків за різними напрямками. Якщо ви вирішили відправитися в ділову поїздку або відпочити на морі, тоді це можна буде зробити набагато дешевше. Вартість одного квитка буде до 400 грн дешевше за підпискою. Виходить, що після 3-й покупки вартість Premium окупається повністю. Цей варіант відмінно підійде людям, які досить часто подорожують. Сервіс e-bilet.com.ua надає знижки на покупку квитків, понад 700 авіакомпаній, які здійснюють рейси в різні точки світу. Варто зазначити, що термін дії такої передплати становить 12 місяців і коштує 990 грн. Кількість квитків, які можна придбати зі значною знижкою не обмежена.

Як можна скористатися підпискою? 

Щоб використовувати спеціальні пропозиції і знижки по Premium, потрібно здійснити її оформлення в особистому кабінеті. Користувачі, які не мають реєстрації, можуть оформити привілеї при купівлі авіаквитків. Для цього буде потрібно до нового замовлення додати куплену підписку. Громадяни України які підписалися зможуть отримувати пропозиції з автоматично розрахованої знижкою. Привілеї підписки автоматично сумуються з наявними у користувача знижками, а також різними бонусами, що дозволяє помітно економити кошти.

Особливості сервісу e-bilet.com.ua 

Цей сервіс спеціально створений для зручного та швидкого пошуку, а також для бронювання авіаквитків. Сервіс від компанії ТОВ «Туристична агенція Парадиз», яка успішно працює з 2001 року пропонує свої послуги з пошуку та купівлі вигідних авіаквитків, а також квитків на потяг за різними напрямками. На сайті можна знайти більше 500 перевізників, а також 200 і більше лоукостів до них відносяться: Sky Up, Ryanair, Wizzair, МАУ, «Роза Вітрів», Belavia, Turkish Airlies, Lufthansa, LOT та інші. Якість сервісу і хороші пропозиції виділяють користувачі сайту. Згідно «Google Відгуки клієнтів» 93% позитивні. Українці вказують на грамотну службу підтримки клієнтів, а також простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс при оформленні замовлення. Про це говорять і відгуки на сайті trustpilot.com.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?