Міжкімнатні двері: основні нюанси вибору
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Міжкімнатні двері: основні нюанси вибору

Міжкімнатні двері: основні нюанси вибору
Джерело:  online.ua

Як не розгубитися в розмаїтті пропозицій сучасного ринку, не помилитися, вибрати та купити міжкімнатні двері, які ідеально підходять до інтер'єру і відповідають бажаній колірній гамі, але в той же час відрізняються прийнятною ціною та високою якістю? При вирішенні подібної проблеми корисними будуть поради експертів ТРІОДВЕРІ, що мають не один десяток років досвіду з підбору, продажу та встановлення сучасних дверей.

Призначення дверей

При загальному дизайнерському стилі квартири міжкімнатні двері для спальні будуть відрізнятися від дверей у ванну, кухню або вітальню. Крім дизайну, вони різні за сприйнятливостю до вологи, за можливістю тепло- або звукоізоляції, за способом догляду, за методами установки, за розмірами конструкції та за матеріалами. Якщо ви вибираєте двері в дитячу, подумайте про таке покриття, яке легко мити або чистити, якщо в кухню або у ванну, - щоб двері витримували підвищену вологість.

Стиль і колір - актуальні пріоритети

Навіть в однотонному житлі з мінімалістичним дизайном яскраві та контрастні двері пожвавлять і прикрасять інтер'єр. А строгі моделі, але з цікавим фрезеруванням, полотна зі вставками з іншого матеріалу, відразу додадуть кімнаті вишуканості та унікальності.

Двері для вітальні зі склом, розсувні перегородки або двері з дзеркальними поверхнями розширюють простір, покращують освітлення та придають легкості інтер'єру.

Міцні двері з масиву дерева або з пресованого бруса з покриттям шпону або HPL, пофарбовані в будь-який колір або ламіновані, - можна вибрати такий варіант, який підійде під можливості вашого бюджету.
Престижні, практичні, міцні, модернові або витончені - наші консультанти допоможуть підібрати міжкімнатні двері, які будуть ідеальними за стилем для вашого інтер'єру.

Бренди: надійність і популярність

Звичайно, не варто вибирати міжкімнатні двері від невідомих виробників. Дотримання технологій складання, якість використаних матеріалів, технології нанесення та стійкість покриттів, стиль і надійність фурнітури, сертифікація та гарантія на продукцію, а крім того, нові розробки та сучасні дизайнерські пропозиції – все це відрізняє надійного виробника.

Саме такі бренди представлені в каталозі ТРІО ДВЕРІ. Це відомі вітчизняні виробники, які протягом багатьох років турбуються про свій престиж і пропонують на ринку тільки високоякісну продукцію.
Серед них такі компанії, як: Astori, Dooris, Vporte, Wakewood і багато інших.

Ціни на міжкімнатні двері

Зрозуміло, що доступний бюджет обмежує вибір. Але виробники піклуються про те, щоб якомога краще відповідати будь-яким запитам клієнтів і пропонувати на ринку продукцію в широкому ціновому діапазоні. Тому якісні двері, з міцним каркасом, пофарбовані або ламіновані виглядають досить солідно і сучасно, але при цьому відрізняються невисокою ціною.

У каталозі нашого інтернет-магазину представлені також високоякісні двері інших виробників з унікальними конструктивними особливостями і обробкою стандартного і преміум класів в доступному діапазоні цін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?