Будівництво на Мечникова збільшує можливості ресторанного бізнесу
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Будівництво на Мечникова збільшує можливості ресторанного бізнесу

Будівництво на Мечникова збільшує можливості ресторанного бізнесу
Джерело:  online.ua

Вулиця Мечникова у місті Київ славиться не тільки своїми архітектурними пам'ятками, але і є місцем, де можна смачно поїсти та насолодитися ароматною кавою. Зовсім недавно було завершено ще одне будівництво на Мечникова – у жителів і гостей Києва з'явилося набагато більше можливостей покуштувати вишукані страви в нових ресторанах і відпочити за чашкою чаю в затишних кав'ярнях.

Куди сходити в Києві: ресторани і кав'ярні на Мечникова?

Щорічно будівництво на Мечникова у м. Київ дає можливість відкриватися більшій кількості престижних і унікальних закладів, які подобається відвідувати як киянам, так і гостям столиці. Кав'ярні з нестандартним дизайном інтер'єру та ресторани з вишуканими стравами в меню – все це стало обов'язковим атрибутом життя кожної сучасної людини. Найбільшою популярністю користуються:

1. Barvy. Заклад пропонує спробувати їжу сучасної української кухні: кухарі цього ресторану приготують традиційні та улюблені страви абсолютно по-новому. Будьте впевнені, ви будете приємно здивовані. А ще Barvy був удостоєний премії «Сіль» у 2017 році і названий кращим рестораном української кухні.

2. Lucky Restaurant Vinoteque. Будівництво на Мечникова цієї винотеки завершилося зовсім недавно. Тут ви точно зможете насолодитися вишуканим вином, яке рекомендують визнані сомельє Європи. Доповнити смак і аромат цього напою допоможуть страви, приготовані кухарями ресторану – їжа не тільки не завадить розкуштувати кожну винну нотку, але і допоможе повністю розкрити весь букет.

3. SHO. Тут ви також можете скуштувати страви традиційної української кухні. Відмінною рисою закладу є унікальний ні з чим незрівняний дизайн інтер'єру. Будівництво на Мечникова цього ресторану було завершено в 2018 році.

4. Шоті. Якщо ви справжній цінитель грузинської кухні або обожнюєте аромат свіжої випічки, вам обов'язково варто відвідати цей ресторан. Шоті – грузинські традиції з неперевершеним смаком. Приємним бонусом є страва від шефа щочетверга.

5. Nekefir. Сучасний, елегантний і лаконічний дизайн інтер'єру, смачна випічка і десерти, а також ароматні кавові напої, приготовані товариськими баристами-віртуозами – все це характеризує кав'ярню на Мечникова. Заклад є ідеальним місцем для відпочинку наодинці з собою або романтичного вечора з другою половинкою.

6. Blur Coffee. Якщо ви вважаєте себе цінителем кави і цінуєте затишок, вам обов'язково варто заглянути в цю кав'ярню. Крім ароматного еспресо тут вас порадують хрусткими тостами з авокадо, раменом та іншими смачними стравами.

Крім зазначених вище закладів незабаром очікується відкриття нових ресторанів і кафе в ТРЦ ЖК Signature на Мечникова, 11а, будівництво якого незабаром буде завершено. Тут ви зможете відпочити в компанії друзів або своєї другої половинки, смачно пообідати і просто насолодитися чашкою ароматної кави або чаю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?