Від чого залежить вартість вхідних дверей
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Від чого залежить вартість вхідних дверей

Від чого залежить вартість вхідних дверей
Джерело:  online.ua

Ціна вхідних дверей в магазинах варіюється від 3 400 грн до 47 000 грн. Іноді складно визначити, чим моделі за 6 000 грн відрізняються від елітних за 40 000. При побіжному погляді можна не помітити різниці. Такий розкид цін - це лише хитрий маркетинговий хід?

1 - 5 950 грн; 2 - 7 500 грн; 3 - 30 700; 4 - 6 450.

Якщо придивитися, різниця між дешевими і дорогими вхідними дверима очевидна. Вартість виробу залежить від якості кожного її елемента від каркаса до замку. Чим дорожче модель, тим товщі в межах стандарту метал основи і МДФ, облицювання, міцніше ламінат, естественнее612f653f9c52c.jpg імітація покриття під деревину. Розглянемо докладніше основні компоненти дверей, що впливають на їх вартість.

Каркас і полотно

Це основа міцності вхідних дверей. Сталеві каркас і полотно дорожче виконаних зі сплаву металів. Вони тримають форму при підвищених навантаженнях, стійкі до корозії. У якісних вхідних дверях товщина полотна від 1,5 до 2 мм. Це оптимальний показник міцності. Менш цього - ненадійно, понад - не практично, оскільки вага виробу підвищується.

Утеплювач

Простір між полотнами в каркасі заповнюють матеріалами, які не пропускають холод. Застосовують мінеральну вату, пінопласт, пенопропілен, пресовані картон, полістирол і ін. Вхідні двері з картоном коштують дешевше, з пенопропіленом дорожче. Вироби середнього цінового сегмента часто наповнюють мінеральною ватою, а вироби Преміум - спіненим поліуретаном. Це більш складний і витратний у виготовленні матеріал.

Фурнітура і замки

Чим вище вартість виробів, тим міцніше їх елементи кріплення і замикаючі механізми. Від конструкції і матеріалу петель залежить яку вагу полотна вони витримають і наскільки будуть стійкими до зносу. Якщо ці деталі дешеві, вони швидко приходять в непридатність від ваги конструкції і механічного стирання.

Ручка при використанні дверей отримує підвищену механічну навантаження. Метал в дешевому виробі може зламатися. Якісні ручки коштують дорожче, тому що в них використовується більш міцний метал і кріпильні елементи. У неї плавний хід. Від дизайну ручки залежить як вона відчувається в руці, наскільки зручно відкривати і закривати двері.

Замки - один з вирішальних компонентів системи безпеки дверей. На дешевий крам вони не бувають з підвищеним рівнем захисту, оскільки ефективні в комбінації з міцним полотном і каркасом. Якщо основа дверей з тонкого металу, зловмисники зможуть відкрити її, як консервну банку. Надійні замикаючі механізми встановлюють на якісну основу, що збільшує безпеку і вартість виробу.

Облицювання

Металеву основу в більшості популярних моделей покривають листами ДСП або МДФ. Облицювання не тільки створює декор, вона утеплює і поглинає звуки. У дорогих дверях використовують більш товсті листи МДФ. Це екологічно чистий і міцний матеріал. Він не виділяє неприємного запаху. У дешевих моделях використовують ДСП з синтетичними добавками.

Покриття

У більш дорогих вхідних дверях облицювання покривають міцним вологостійким ламінатом, яка не відклеюється, не тріскається і зберігає первісний колір. У моделях економ-класу плівка швидко втрачає вигляд, її поверхневий шар може кришитися.

Висока якість матеріалів вхідних дверей і всіх їх деталей надають виробам міцність. Вони служать найчастіше довше, ніж гарантує виробник. Звичайно, за якість доводиться платити більше, проте витрати окупаються, економиться час і сили, адже виріб довго не доводиться ремонтувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?