10 неймовірних фішок нових холодильників Samsung
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

10 неймовірних фішок нових холодильників Samsung

10 неймовірних фішок нових холодильників Samsung
Джерело:  online.ua

Це найбільша та найяскравіша техніка на кухні, тож до вибору її дизайну треба ставитися так само уважно, як і до визначення характеристик. Та й значна кількість корисних функцій ускладнить пошук нового пристрою.

Співробітники інтернет-магазину Eldorado розповідають, чому холодильники від Samsung називають найзбалансованішою і найвигіднішою покупкою незалежно від їхньої вартості.

Тільки трендові технології

Практично всі холодильники Самсунг актуальної лінійки отримали технологію No Frost, з якою ви забудете про тяготи розморожування рефрижератора. Спеціальні технології циркуляції та виведення повітря з камери перешкоджають утворенню криги й дають можливість використовувати пристрій цілий рік без якихось клопотів.

Впровадження технологічних й ефективних фільтрів націлене на ліквідацію неприємного запаху в камері. Навіть із плином часу повітря у холодильнику залишиться свіжим.

Актуальні інверторні двигуни приваблюють покупців своєю безшумною роботою і мінімальними енерговитратами, які варіюються в межах 300–400 кВт на рік залежно від класу енергоспоживання моделі. До того ж вони надійніші та довговічніші за свої застарілі аналоги.

Якщо у вас велика сім'я або ви надаєте перевагу преміальним рішенням, зверніть увагу на лінійку Side-by-Side. Це двопільні агрегати для найвибагливішого покупця.

Зручність понад усе

Внутрішня конструкція пристрою націлена на максимально тривале зберігання різноманітних продуктів. Від моделі до моделі конфігурація холодильних камер може відрізнятися, але для більшості характерні такі опції:

  • поличка-трансформер. Тут із комфортом розміститься найгабаритніший посуд;

  • зона свіжості. Ідеальні умови для зберігання фруктів та овочів;

  • відсік для пляшок. Надійно зафіксуйте тару будь-якого розміру та форми;

  • льодогенератор. Таку фішку оцінять фанати прохолодних коктейлів.

Морозильні камери також оснащуються декількома відсіками для напівфабрикатів і продуктів, щоб запобігти змішуванню запахів і швидкому розмноженню бактерій.

Консерватори порадіють надійності складників – холодильники бренду Samsung всіх цінових категорій слугуватимуть своїм власникам десятиріччями.

Дизайнерські рішення для стильних кухонь

Естетичний бік питання все частіше стає вирішальний під час вибору великої побутової техніки. І в цьому дизайнери Samsung досягли успіхів. Чого тільки варті змінні панелі, які кардинально змінюють колір і дизайн холодильника.

У вас є вибір із понад 10 відтінків корпусу, тому ви без проблем підберете колір до кухонного текстилю, плитки або шпалер.

Виробник подбав і про те, щоб покупка гармонійно вписалася в інтер’єр, тому пропонується гарний асортимент як вбудованих холодильників, так і моделей, що розташовуються окремо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?