Не нудне світло: стильні й незвичайні світильники
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Не нудне світло: стильні й незвичайні світильники

Не нудне світло: стильні й незвичайні світильники
Джерело:  online.ua

Сьогодні нам пропонують такий асортимент освітлювального обладнання для будинку і вулиці, який дозволяє не зациклюватися на «традиційних» і надто вже «класичних» варіантах. Якщо ви не боїтеся експериментів в інтер'єрі або хочете створити насправді цікавий дизайнерський ремонт, вибирайте свіжі рішення в області освітлення.

Ви можете подивитися каталог незвичайних і сучасних світильників, відвідавши магазин Brille.

У компанії є онлайн версія магазину і 25 звичайних філій в 25 містах країни. Одна з переваг магазину - великий асортимент люстр, бра, вуличного освітлення.

Якщо люстри, то «смарт»

Освітлювальні прилади, які управляються звичайним вимикачем - це минуле століття. Звичайно, якщо люстрою можна керувати за допомогою пульта. Ця опція буде особливо зручна тим, хто не хоче залишати свою ліжко, щоб вимкнути світло перед сном.

Тубуси, молекули і павуки

Дизайнерський прогрес не стоїть на місці. Замість кришталевих моделей з «висульками» ви можете підібрати своїй сучасній квартирі щось більш цікаве. Наприклад, стельові люстри у вигляді тубуса (підходять для приміщень з високою стелею), а також люстри «молекули» і «павуки», які також можна повісити в стильному офісі або кафе.

Мінімалізм і скандинавський стиль

Скандинавський стиль, він же «сканди», не визнає надмірної розкоші, нагромаджень і складних форм. Все повинно бути акуратно, просто і, по можливості, натурально. В цей стиль відмінно впишуться люстри в стилі лофт або цілі колекції освітлювальних приладів для скандинавських інтер'єрів.

Головне, переконатися, що, вибираючи дерев'яні та паперові світильники, ви встановили в них лампочки, які не виділяють тепло. Інакше, лампа може стати причиною пожежі або, як мінімум, псування самого світильника.

Антипод мінімалізму - люстри і торшери в стилі Тіффані з безліччю інкрустацій і яскравим декором.

Стрічки і треки

Світлодіодні стрічки - це тренд останнього десятиліття. Причому, їх монтують не тільки в ніші дворівневих стель, але і в ніші меблів, за дзеркала та інші елементи інтер'єру. Додайте до цього можливість вибрати не просто «білий», а й будь-який інший колір - і ви отримаєте майже безмежне поле для експериментів.
Трекові світильники - ще один технологічний тренд. Вони відмінно підійдуть для приміщень, де потрібно точкове освітлення або освітлення певної зони. Довжина треку, як і кількість світильників-прожекторів може бути майже будь-яким.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?