Гірлянда: яку вибрати для дому та вулиці
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Гірлянда: яку вибрати для дому та вулиці

Гірлянда: яку вибрати для дому та вулиці
Джерело:  online.ua

Новий Рік – свято, наповнене найяскравішими емоціями. Створити атмосферу зимової урочистості допомагає використання найрізноманітнішої атрибутики. Останнім часом все частіше для декорування приміщень і вулиць застосовуються світлодіодні гірлянди - конструкції, що складаються з безлічі вогників - LED елементів, які актуальні як декор, і як додаткове джерело світла.

Якою може бути новорічна Led гірлянда? Представники старшого покоління пам'ятають прототипи сучасних світлодіодних виробів. Громіздкі послідовно з'єднані "зірки", "бурульки", "кулі" із звичайними лампочками всередині плафонів створювали чимало складнощів. Довгі пошуки лампочки, що перегоріла, через яку виходить з ладу вся гірлянда, обмеженість асортименту, товсті дроти. Сьогодні прикраси для ялинки, приміщення та екстер'єру виглядають набагато витонченіше і показують себе в експлуатації просто чудово.

Що являють собою новорічні гірлянди?

Дизайн гірлянд слід підбирати виключно з урахуванням власних уподобань та особливостей розміщення пристрою. У сучасних гірляндах елементи розміщені та підключені таким чином, що вихід з ладу одного з них не є причиною втрати працездатності всієї послідовності “вогників”. Світлодіодні елементи можуть бути оформлені в корпуси різної форми та розміру, але найчастіше у продажу можна зустріти варіанти з невеликими "ковпачками", що приховують під собою led джерела світла.

При підборі гірлянд насамперед звертайте увагу на їхню безпеку. Будь-який пристрій, що працює від електроенергії, може стати причиною займання та псування майна. Вивчіть характеристики виробу (вони мають бути вказані на упаковці з товаром або на сайті інтернет-магазину), зверніть увагу на потужність, напругу, подумайте, де і як буде підключено гірлянду. Другий за важливістю момент – тип пристрою. Воно може працювати тільки в одному або декількох режимах, мати шнур різної довжини, відрізнятися іншими характеристиками.

Що вибрати для прикраси будинку та вулиці?

Вибираючи гірлянду для будинку, користувачі найчастіше звертають увагу на естетичну привабливість виробу. Один із критеріїв вибору – форма виконання:

  • нитка;

  • кулі;

  • зірки;

  • пучки;

  • метелики;

  • мережу та інші.

Думаючи про те, яка форма та колір гірлянди краща, враховуйте, де буде розміщено виріб. Для прикраси новорічної ялинки найзручніше використовувати класичні нитки або "кінський хвіст" - пучок з кількох ниток. Якщо вибрати гірлянду на тонкому дроті, він буде майже непомітний серед хвої. Залишаться видно лише яскраві чарівні вогники.

Для прикраси віконних і дверних прорізів часто вибирають гірлянди, що звисають, - водоспад, штора, мережа. Вони є конструкцією з кількох ниток (зазвичай - однієї горизонтальної і різного числа вертикальних або переплетення у вигляді сітки). Прикрасити полиці та стільниці можна невеликими гірляндами, розмістивши їх у скляних судинах. Для прикраси простору приміщення зручно використовувати великі кулі, пучки, зірки, що звисають.

Яка гірлянда краща для вулиці? В цьому випадку в першу чергу необхідно дивитися не на дизайн, а на рівень захищеності виробів від зовнішніх впливів. Усі дроти та їх з'єднання мають бути надійно ізольовані. Вибирайте продукцію, стійку до впливу вологи, що не пропускає пил, не реагує на температурні зміни. Виробники створюють спеціальні вуличні гірлянди, якими можна прикрасити фасади, дерева, альтанки.

На остаточний вибір будь-який лід гірлянди впливає ціна виробів. Не варто економити – продукція високої якості не може коштувати дуже дешево. Якщо ж не хочете переплачувати, а бажання купити гарну гірлянду максимально сильне – скористайтесь пропозиціями онлайн-магазину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?