Чому не приходить переказ з картки на картку?
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Чому не приходить переказ з картки на картку?

Чому не приходить переказ з картки на картку?
Джерело:  online.ua

Банківські перекази можуть не приходити вчасно, що спричиняє паніку та нескінченні запитання в технічну підтримку. Саме тому фахівці розповіли про основні причини та алгоритм дій, які допоможуть вам розв'язати проблему. Розглядаємо всі сценарії та особливості переказів.

Причини через які переказ може не зарахуватися

У більшості випадків не виходить переказати кошти з однієї картки на іншу через типові помилки, яких може припуститися користувач. Зробити їх із системою iPay складніше, тому частина експертів рекомендують скористатися саме нею. Ось найпоширеніші проблеми з переказом напряму:

  • неправильно введений номер картки;

  • помилка в підтвердженні транзакції через SMS;

  • банк визнав переказ небезпечним і потрібне додаткове підтвердження;

  • недостатньо грошових коштів на балансі;

  • технічні роботи на стороні банківської компанії.

У будь-якому з цих випадків переказати кошти не вийде. Будуть потрібні додаткові дії з боку користувача, а саме перевірка балансу і своєї картки. Не забудьте також переконатися, що термін дії пластику ще не закінчився.

Звернення до техпідтримки банку

Найефективніший спосіб дізнатися про розв'язання проблеми – звернутися до служби технічної підтримки. Завдяки цьому ви зможете дізнатися більше інформації, і зрозуміти яка саме помилка провокує проблему. Найчастіше інструкція наступна:

  1. Необхідно перейти на офіційний сайт банку або скористатися мобільним додатком.

  2. Вибрати канал зв'язку. Можна зателефонувати за номером телефону або звернутися по допомогу в спеціальному чаті.

  3. Детально описати проблему й отримати рішення.

Співробітники також можуть допомогти вам, якщо транзакцію не виходить провести через підозрілу активність. У цьому випадку вам буде потрібно назвати додаткові деталі, що ідентифікують вас, і підтвердити, що ви точно хочете здійснити платіж. У більшості випадків після цього проблема буде вирішена.

Максимальний термін зарахування переказу з картки на картку

Усе залежить від використовуваного вами банку. У більшості випадків регламентований час становить 3 робочі дні з моменту відправлення платежу. Але зазвичай транзакції обробляються в рази швидше, завдяки чому суму можна буде побачити на балансі протягом декількох хвилин або навіть секунд.

У будь-якому разі рекомендуємо вам спробувати скористатися сервісом iPay за посиланням https://www.ipay.ua/ua/p2p, через який пройшло вже понад 9 мільйонів успішних транзакцій. Це дасть змогу позбутися тривоги через свій платіж і отримати швидку допомогу від служби підтримки з будь-яких питань. Серед переваг:

  • наявність офіційної ліцензії НБУ;

  • доступно на всіх пристроях, навіть якщо немає доступу до смартфона;

  • ризик скасування транзакції знижено завдяки прямій співпраці з банками та автоматизованим алгоритмам вибору процесингу банку.

Обирайте зручний для вас варіант і користуйтеся тільки тими платформами, які можуть забезпечити повну безпеку ваших даних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?