Сучасні технології автоматизації кафе
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Сучасні технології автоматизації кафе

Сучасні технології автоматизації кафе
Джерело:  online.ua

Щоб автоматизувати і спростити робочі процеси у кафе та ресторані варто впровадити програмне забезбечення с широким функционалом, завдяки якому можна вести складський, бухгалтерський обліки та відслідковувати інші процеси, зменшуючи ймовірність помилок. В цій статті розглянемо функціонал сучасних технологій автоматизації кафе, які допоможуть у веденні ресторанного бізнесу.

Як обрати POS систему для кафе

На ринку України з’являється все більше розробників програмного забезпечення для бізнесу, у тому числі ресторанного. Однак при виборі POS системи для бізнесу необхідно вибрати надійного партнера, який може забезпечити програмним забезпеченням з широким переліком функціоналу, а також підтримку спеціалістів компанії для налагодження роботи POS системи. Не менш важливим є вартість такого програмного забезпечення.

Які бувають POS системи

POS система - це програма, яка автоматизує і допомагає відстежувати роботу бізнесу, зокрема ресторанного.

Існують стаціонарні і хмарні POS системи. Різниця між ними полягає в тому, що стаціонарні POS системи габаритні, коштують дорожче, у тому числі його обслуговування. Також для використання стаціонарної POS системи необхідно купувати додаткове обладнання. Серед додаткового обладнання потрібно купити: принтер, фіскальний реєстратор, моноблоки, сервер тощо.

В свою чергу хмарні POS системи не потребують використання додаткового обладнання і його вартість набагато менше, якщо порівнювати із стаціонарними. Для використання такого програмного забезпечення необхідно мати ноутбук або планшет, термінал для платежів.

Основні функції програми для обліку

Впровадження POS системи надасть ресторанному бізнесу такі можливості:

  • вести і контролювати графіки роботи співробітників закладу;

  • вести бухгалтерський облік та розраховувати заробітну плату;

  • відстежувати і аналізувати витрати та прибуток закладу;

  • робити інвентаризацію і відстежувати залишки на складі;

  • впровадити і вести систему лояльності;

  • вести фінансову аналітику щодо продаж та інше.

POS система із більш широким функционалом надасть бізнесу ряд інших переваг.

Сучасні технології в програмах обліку

Деякі компанії-розробники POS систем розширюють функціонал програмного забезпечення, роблячи його більш сучасним і адаптованим для ведення ресторанного бізнесу.

Розглянемо функціонал програми для кафе від компанії Poster. Крім вищезгаданих можливостей POS системи програмне забезпечення від Poster має ще такі опції для бізнесу, зокрема:

  • онлайн-замовлення та доставка;

  • додаток офіціанта;

  • інтеграції;

  • QR-меню;

  • відгуки та оплата на наліпках для столу;

Переваги програми Poster

Отже, для автоматизації процесів у ресторані рекомендується використовувати POS систему, яка допоможе налагодити роботу закладу. На прикладі POS системи від компанії Poster можна зробити висновки, що широкий функціонал надасть ще більше можливостей для ведення ресторанного бізнесу, адже одна POS-система закриває всі питання: онлайн-каса, склад, фінанси, аналітика та CRM.

Слід виділити і інші переваги використання програми від Poster, у тому числі фінансові, адже вона працює в хмарі, підтримує ПРРО і коштує від 576 грн на місяць. Крім того, компанія Poster надає технічну підтримку 24/7.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?