Скандал на $150 млн: Меланія Трамп подала в суд на відомий таблоїд
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Скандал на $150 млн: Меланія Трамп подала в суд на відомий таблоїд

Скандал на $150 млн: Меланія Трамп подала в суд на відомий таблоїд
Джерело:  independent.co.uk

Дружина президента США Дональда Трампа Меланія Трамп подала в суд на британський таблоїд The ​​Daily Mail і вимагає 150 мільйонів доларів за моральний збиток.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Independent.


Меланія Трамп не вперше подає в суд на The Daily Mail. Причина - стаття, в якій говорилося, що в минулому перша леді США займалася ескортом і проституцією.


Читайте також: Безстрашна і ошатна Меланія Трамп гуляє з сином в розпал протестів: з'явилися фото


Стаття була опублікована ще влітку 2016 року. У вересні Меланія Трамп подала позов, але суд Меріленда відхилив заяву, так як не має права розглядати справи, в яких замішані зарубіжні компанії. Тепер же Меланія передала документи до суду Нью-Йорка, її адвокати вірять, що виграють для клієнтки 150 мільйонів доларів.


Нагадаємо, що  перша леді США живе з сином у Нью-Йорку. Вона відмовилася переїжджати з чоловіком до Вашингтона, оскільки не хоче травмувати психіку сина змінами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?