Старе фото першої дружини Трампа з дочкою зворушило соцмережі
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Старе фото першої дружини Трампа з дочкою зворушило соцмережі

Старе фото першої дружини Трампа з дочкою зворушило соцмережі
Джерело:  online.ua

Старша дочка Дональда Трампа, новообраного 45-го президента США, 35-річна Іванка Трамп, поділилася в своєму мікроблозі старим фото, на якому вона позує з матір'ю - Іваною Трамп (Зельнічковою).


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram Іванки.


Іванка назвала свою матір приголомшливою і повідомила, що знайшла фото, коли розбирала речі для переїзду до Вашингтона, де вона з родиною буде жити після інавгурації Дональда Трампа і допомагати батькові.


Читайте також: Міс Угорщина 2013 видала новий компромат на Трампа


Фото за короткий час зібрав майже 77 тисяч лайків і багато захоплених коментарів.


Як відомо, Дональд і Івана одружилися в 1977-му році, народили трьох дітей - Дональда-молодшого, Іванку і Еріка - і розлучилися в 1992-му. Івана при розлученні отримала 20 000 000 доларів, не рахуючи аліментів, нерухомості і коштовностей.


Нагадаємо, що дружина новообраного президента США Дональда Трампа  Меланія Трамп і його син Беррон відмовилися переїжджати в Білий дім.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?