Стильна Джессіка Альба прогулялася з сім'єю під дощем: яскраві фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Стильна Джессіка Альба прогулялася з сім'єю під дощем: яскраві фото

Стильна Джессіка Альба прогулялася з сім'єю під дощем: яскраві фото
Джерело:  Daily Mail

35-річна голлівудська актриса Джесіка Альба, її чоловік, продюсер Кеш Воррен, і дочки - 8-річна Онор і 5-річна Хевен прогулялися під дощем в Лос-Анджелесі, де їх і спіймали фотографи.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Джессіка продемонструвала, що дощ - не причина відмовлятися від прогулянки. Особливо - якщо у тебе хороший смугастий светр, тепле пальто і чоботи на платформі. А молодша донька Альби вирішила «вигуляти» шапку-сову.


Читайте також: Брайан Остін Грін і Меган Фокс з дітьми розважилися на виставці гарбузів: з'явилися фото


Відзначимо, що Джессіка Альба і Кеш Воррен почали зустрічатися в 2004 році, під час зйомок фільму "Фантастична четвірка".


У грудні 2007 року вони оголосили про заручини, а в травні 2008-го одружилися в Лос-Анджелесі. Їх первісток, дочка Онор Марі з'явилася на світ 7 червня 2008 року, а її молодша сестра Хевен Гарнер народилася 13 серпня 2011 року.


Раніше ONLINE.UA писав про  ще одну дуже «сімейну» голлівудську зірку- актрису Міллу Йовович. Вона недавно повідомила, що найкраще заняття в світі - це ігри з дітьми.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?