ТОП-5 продуктів, які зроблять ваше волосся здоровим і блискучим
Категорія
Краса
Дата публікації

ТОП-5 продуктів, які зроблять ваше волосся здоровим і блискучим

ТОП-5 продуктів, які зроблять ваше волосся здоровим і блискучим
Джерело:  goodhousekeeping.co.uk

Хочете розкішне волосся? Виявляється - треба просто правильно харчуватися. А найкориснішими для здоров'я і краси волосся, за словами дієтолога з Великобританії Габріеля Пікука, є продукти, які ми іноді ігноруємо.


Lady.ONLINE.UA з посиланням на Good Housekeeping пропонує вам список найкорисніших продуктів харчування для волосся.


1. Полюбіть рибу


Зокрема лосося, чемпіона за вмістом білків і Омега-3-поліненасичених жирних кислот. Це корисно для зміцнення волосяних цибулин, а також надає волоссю здоровий природний блиск і шовковистість.


Читайте також: З чого не варто робити маски для обличчя та волосся: поради Юлії Висоцької


2. Їжте ягоди


Полуниця, чорниця і малина повні водорозчинного антиоксиданта - вітаміна С, який має вирішальне значення для росту волосся. Вітамін С стимулює вироблення колагену, який відповідає за ріст і міцність волосся.


3. Не забувайте про насіння


Насіння соняшнику є відмінним джерелом потужного жиророзчинного антиоксиданту - вітаміну Е. Він запобігає утворенню вільних радикалів в організмі, і підтримує кровообіг і живлення коріння волосся.


4. Сочевиця вам допоможе


Бобові - це теж корисні продукти для росту волосся. Випадання найчастіше відбувається при дефіциті цинку. Тарілочка сочевиці щодня заповнює денну потребу організму в цинку. Червона сочевиця чудово замінює горох в супах, і сама по собі є хорошим гарніром до м'яса або риби.


5. Від яйця


Білки яєць містять всі незамінні амінокислоти, а жовтки - цінне джерело біотину, вітаміну В12, вітаміну А і селену, кожен з яких стимулює ріст волосся.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?