В Україну повертається зима. Синоптикиня озвучила нове попередження
Категорія
Погода
Дата публікації

В Україну повертається зима. Синоптикиня озвучила нове попередження

мокрий сніг
Джерело:  online.ua

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що 19 квітня в Україні знову буде холодно. Ба більше, за її словами, можливий мокрий сніг, а вночі на 20-те очікуються заморозки.

Похолодання в Україні не буди тривалим

Як зазначає синоптикиня, найближчими днями дощовий циклон та його атмосферні фронти почнуть зсуватися з території нашої країни.

Однак різкі наслідки зміни погоди 19-го квітня відчують мешканці західних та північних областей та Вінницького регіону.

Наталка Діденко попереджає, що через холодну погоду мокрий сніг можливий не лише в Карпатах, а й на рівнині (див. рожевий колір на карті).

На решті території України — схід, південь, більшість центру — без істотних опадів. Вітер завтра західного напрямку, поривчастий, до сильного. Обережно під деревами та білбордами! Температура повітря нарешті знизиться на сході та півдні та на Дніпропетровщині, там очікується +13+18 градусів, а на півночі, заході та в більшості центральних областей буде так само холодно, +8+12 градусів.

Наталка Діденко

Наталка Діденко

Українська синоптикиня

В Україні можливі заморозки

За словами синоптикині, найближчої ночі в західних областях, а в ніч на 20-те квітня в більшості областей України, окрім південної частини, передбачаються заморозки.

У Києві 19-го квітня очікується близько +8 градусів, подекуди дощ, західний вітер буде сильним, — додає Наталка Діденко.

Вона прогнозує, що у п’ятницю у більшості українців буде осінній гардероб, однак погода — весняна.

Бо надалі температура повітря почне підвищуватися, — прогнозує українська синоптикиня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?