Вагітна Міла Куніс гуляє з сумочкою зі свинкою Пеппи: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Вагітна Міла Куніс гуляє з сумочкою зі свинкою Пеппи: з'явилися фото

Вагітна Міла Куніс гуляє з сумочкою зі свинкою Пеппи: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Відома американська актриса, уродженка Чернівців Міла Куніс, яка готується вдруге стати матір'ю, потрапила в об'єктиви папараці, коли виходила з машини чоловіка Ештона Катчера.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


У Міли, як видно на фото, був чудовий настрій.


Дуже великий животик актриса підкреслила рожевим светром, а в руках тримала сумочку із зображенням героїні популярного мультфільму свинки Пеппи.


Очевидно, господинею сумочки є дворічна дочка Куніс Уайатт.


Відзначимо, що подружжю вже відомо, хто у них народиться. Вони навіть встигли посперечатися: Ештон хотів назвати сина Хокай (яструбиний погляд), але Міла запротестувала.


Також таблоїди пишуть, що Мілі доводиться протестувати не тільки проти імені. Справа в тому, що колишня дружина Ештона - Демі Мур - недавно розлучилася зі своїм бойфрендом і вирішила відновити дружбу з колишнім чоловіком, а заодно - подружитися з Мілою.


Куніс навіть довелося повертати дорогі іграшки, які Мур прислала для майбутнього малюка.


Нагадаємо, Міла разом з батьками покинула рідні Чернівці та вирушила в Лос-Анджелес, коли їй було всього 7 років. Але вона пам'ятає про своє коріння і навіть  одягла вишиванку на прем'єру фільму "Погані матусі".





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?