Вагітна Наталі Портман гуляє в пальто і в'єтнамках: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Вагітна Наталі Портман гуляє в пальто і в'єтнамках: з'явилися фото

Вагітна Наталі Портман гуляє в пальто і в'єтнамках: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Вагітна актриса  Наталі Портман, яка номінована на Оскар 2017 за головну роль у фільмі "Джекі", потрапила в камери фотографів, коли робила покупки зі своєю матір'ю.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Наталі виходила з магазину, несучи великий паперовий пакет. Актриса була в короткій сукні в квіточку, шерстяному пальто, а на ногах красувалися зручні в'єтнамки.


Читайте також:  Вагітна Наталі Портман звинуватила Голлівуд в сексизмі: жінкам платять в три рази менше




На премії Гільдії кіноакторів США


Відзначимо, що друга вагітність Наталі дається їй нелегко, хоча актриса намагається тримати себе в формі і щодня робить довгі піші прогулянки.


Портман також багато працює і виходить у світ, адже фільм «Джеккі», де вона зіграла головну роль, номінований на безліч премій. І хоча більшість нагород отримує Ема Стоун за головну жіночу роль в «Ла-Ла-Ленд», Наталі незмінно  залишається королевою вечора  на всіх червоних доріжках.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?