Відома супермодель посадила своїх дітей на жорстку дієту
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Відома супермодель посадила своїх дітей на жорстку дієту

Відома супермодель посадила своїх дітей на жорстку дієту
Джерело:  Daily Mail

Відома російська супермодель Наталія Водянова прикрасила обкладинку нового номера британського журналу Porter і розповіла в інтерв'ю, що її діти дотримуються суворої дієти.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


"Лукас наїв щоки, коли йому було 10. Тоді я сказала йому: "Ти не можеш так просто їсти і дивитися, як росте твій живіт", - поділилася Наталя.


Читайте також: Популярна модель здивувала дієтою, яка допомагає їй зберігати бездоганну фігуру


"Коли справа стосується шкідливих продуктів, я стаю дуже суворою! Зрозуміло, я постійно повторюю їм, які вони красиві і чудові, але наполягаю ретельно стежити за харчуванням. Це дуже важливо, тому що харчові звички - те, що залишається з нами на все життя", - вважає мати 5 дітей.



Як повідомляв ONLINE.UA, в 2016 році  Наталя стала мамою в 5-й раз: супермодель народила 2-го сина французькому мільйонерові Антуану Арно. Хлопчика назвали Романом.



Сім'я виховує ще 4-х дітей. Це троє дітей Водянової від шлюбу з Александром Портманом: Лукас (2001 р.н.), Нева (2006 р.н.), Віктор (2007 р.н.).




Також у Антуана Арно є син Максим (2014 р.н.), який залишився з батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?