Яценюк доручив збільшити термін перебування іноземних автомобілів в Україні
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Яценюк доручив збільшити термін перебування іноземних автомобілів в Україні

Яценюк доручив збільшити термін перебування іноземних автомобілів в Україні
Джерело:  УНН

Прем'єр-міністр України доручив міністру інфраструктури Андрію Пивоварському збільшити термін перебування іноземних автомобілів на території країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Треба дати доручення про зміну правил перебування іноземних транспортних засобів на території України. Їх змінювали років 5 тому, це було пов'язано з тим, що було шахрайство при користуванні ТЗ. Зараз треба придумати, як спростити людям переміщення через кордон, і щоб вони через п'ять днів не були зобов'язані виїжджати назад, а могли перебувати на своїх ТЗ тут більш тривалий період часу", - заявив Яценюк на засіданні уряду.
Відзначимо, що у Верховній Раді вже зареєстрований законопроект про збільшення терміну тривалості тимчасового ввезення автомобілів в Україну до одного року.
У разі схвалення законопроекту автомобілі з іноземними номерами зможуть їздити по Україні терміном до 1 року. Потім територію країни потрібно буде покинути. Але після цього досить заїхати знову, щоб отримати можливість користуватися машиною ще рік.
Станом на сьогоднішній день тимчасове ввезення автомобілів дозволено на строк до 5 днів.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, на ремонт доріг в Україну в 2016 році піде 14 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?