Джессіка Альба засвітила довгі ноги на гавайському пляжі: з'явилися фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Джессіка Альба засвітила довгі ноги на гавайському пляжі: з'явилися фото

Джессіка Альба засвітила довгі ноги на гавайському пляжі: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

35-річна голлівудська актриса Джесіка Альба потрапила в об'єктиви фотографів під час сімейного відпочинку на Гаваях.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Джессіка красувалася в суцільному чорному купальнику, демонструючи прекрасну фігуру. До речі, сережки та браслети актриса не зняла навіть на пляжі.


Журналісти видання охрестили Альбу «спекотною найсексуальнішою матусею».


Читайте також: Юна дочка супермоделі-легенди засвітила струнку фігуру в купальнику: з'явилися фото


До речі, в рейтингу найсексуальніших Джессіка Альба з'явилася вперше в 2002 році. Тоді вона посіла п'яте місце за даними порталу Hollywood.com, шосте за даними журналу FHM і дванадцяте в рейтингу Stuff.


У 2006 році Джессіка з'явилася на обкладинці популярного «Плейбоя» в бікіні. Її назвали найсексуальнішою зіркою за підсумками року. Актриса у відповідь на такий титул подала в суд на журнал за незаконну публікацію фотографій.


Після позов був відкликаний і власник «Плейбоя» особисто вибачився. Актриса стурбована тим, що її сексуальний імідж позначається на кар'єрі. Вона хоче позиціонувати себе, як серйозну актрису.


Нагадаємо, що  Альба одружена і виховує доньок. Її донька Онор Марі з'явилася на світ 7 червня 2008 року, а її молодша сестра Хевен Гарнер народилася 13 серпня 2011 року.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?