15 ідей оригінальних подарунків на весілля
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

15 ідей оригінальних подарунків на весілля

15 ідей оригінальних подарунків на весілля
Джерело:  online.ua

Весілля – яскраве та незабутнє свято народження нової сім’ї. Вибираючи подарунок на весілля, кожен гість, родич, друг сім’ї прагне обрати щось незвичайне. Що подарувати на весілля? Гід Онлайн зробив добірку - в ній оригінальні ідеї весільних подарунків, які сподобаються не менше грошей у конверті.

Що подарувати на весілля – ідеї корисних подарунків

  • Техніка для дому

Фото: envato.com

Головне правило вибору техніки – максимальна користь. Скоріш за все молодята ще не встигли обзавестися усім необхідним побутовим приладдям. Тут обирати потрібно, відштовхуючись від бюджету. Гарними варіантами стануть: робот-пилосос, мікрохвильова піч чи мультиварка, кавоварка.

  • Набір посуду

Фото: unsplash.com

Гарний посуд завжди стане у нагоді як у буденному житті, так і на свята, коли за столом збиратиметься велика родина. Тому великий сервіз, який включає в себе стильні тарілки під будь-які страви точно сподобається молодятам і буде корисним в побуті. Обирайте лаконічні варіанти з сучасними дизайнами та прислухайтесь не лише до свого смаку, а й до інтер’єру кухні молодят.

  • Фотоапарат

Фото: envato.com

Такий подарунок допоможе молодятам завжди фіксувати найщасливіші моменти подружнього життя. Замовляти послуги фотографа на кожне сімейне свято та для того, аби оновити альбом новими парними фото – дорого та непрактично. Фотоапарат, який завжди буде під рукою, допоможе на фотографіях та відеозаписах закарбувати цінні та яскраві моменти життя.

Подарунок на весілля - недорогі ідеї

  • Рамка для фото

Фото: unsplash.com

Фоторамка – це гарна можливість зберегти теплі спогади. В тематичну рамку молодята зможуть додати улюблені фотокартки з весілля, аби завжди їх оточувала пам’ятати про цей день. Рамки для фото бувають різні. Наприклад, можна обрати композиційні рамки, в які можна помістити одразу багато фотокарток. Недорогий та дуже цінний подарунок.

  • Постільна білизна

Фото: pxhere.com

Такий корисний і недорогий подарунок точно сподобається молодятам. Обирайте білизну з натуральних тканин зі спокійним, лаконічним дизайном. Не варто обирати набори з яскравими принтами, якщо не знаєте інтер’єр кімнати. Порада: перед тим, як купувати набір постільної білизни, варто дізнатися розміри ліжка.

  • Парні футболки

Фото: unsplash.com

Для креативних та веселих молодят ідеально підійде недорогий та оригінальний подарунок на весілля – парні футболки. Можна просто купити футболки в одному кольорі та з однаковим принтом. Але можна зкреативити і зробити індивідуальні футболки на замовлення з тематичними картинками та написами.

  • Парні домашні халати

Фото: envato.com

Домашні халати створюють атмосферу затишку та зігрівають прохолодними вечорами. Крутим весільним подарунком стануть парні домашні халати в одному кольорі.

Для того, аби зробити подарунок унікальним, можна замовити халати з вишивкою чи написом прізвища молодят. Щоб подарунок дійсно підійшов молодятам, заздалегідь дізнайтесь розмір одягу.

Який купити подарунок на весілля – нестандартні ідеї

  • Сертифікат на фотосесію

Фото: envato.com

Для того, аби назавжди запам’ятати яскраві моменти життя, їх можна зафіксувати на фотографіях. Подаруйте молодим сертифікат на фотосесію відомого фотографа у місті.

Фотографа можна запросити одразу на церемонію, аби він зняв найщасливіші моменти свята. А можна навпаки, подарувати сертифікат без конкретної дати, аби молоді самі обрати, який день хочуть закарбувати в пам’яті.

  • Участь в майстер-класі

Фото: envato.com

Якщо ви точно знаєте, які хобі мають молодята, можна подарувати їм участь майстер-класі. Наприклад: кулінарний урок з приготування піци або пасти, урок танцю бачата, майстер-клас з малювання, де молоді створять свій портрет.

  • Квиток на концерт улюбленого гурту

  Фото: pixabay.com

Якщо молодята – справжні меломани, їм до душі прийдеться квиток на концерт улюбленого гурту. Якщо ви знаєте, яку музику вони люблять слухати, продивіться афішу виступів музикантів чи фестивалів. Такий подарунок точно стане приємним сюрпризом та сподобається молодим.

  • Політ на повітряній кулі або стрибок з парашутом

Фото: pixabay.com

Найяскравіші подарунки – це ті, що дарують незабутні емоції. Саме емоції пропонуємо вам подарувати молодятам на весілля. Якщо молоді полюбляють екстрім, подаруйте їм політ на повітряній кулі або стрибок з парашутом. Ваш подарунок точно стане одним з найцікавіших та запам’ятається назавжди.

Який сюрприз можна зробити на весілля?

  • Вітальний відеоролик

Фото: unsplash.com

Зніміть привітання з днем весілля від друзів та родичів молодят та змонтуйте це у один відеоролик. Його можна доповнити фото та відеозаписами молодих, де зафіксовані яскраві моменти їх життя. Такий подарунок точно розчулить наречених.

  • Виступ улюбленого виконавця

Фото: freepik.com

Якщо молоді планують святкувати весілля в ресторані, гарним сюрпризом стане виступ їх улюбленого виконавця. Заздалегідь поцікавтеся, яку музику слухають наречені, яких артистів полюбляють. Домовтеся з обраним артистом про виступ та у неочікуваний момент запросіть його на сцену – усі будуть у захваті!

  • Весільна подорож

Фото: unsplash.com

Весільна подорож в незвичайне місто або країну стане найфантастичнішим сюрпризом для молодих. Цей подарунок, звичайно, більше підходить для батьків чи близьких родичів наречених. За допомогою такого подарунку ви зможете втілити давню мрію молодят та подарувати мільйон гарних вражень та спогадів.

  • Пісня або вірш

Фото: unsplash.com

Якщо ви – людина творча, то можете створити подарунок самостійно – написати вірш або пісню для молодих. Під час святкування самостійно презентуйте подарунок нареченим. Наголосіть, що створили його самостійно, спеціально для головних героїв весілля. Такий унікальний сюрприз нікого не залишить байдужим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?