16 крутих подарунків на День святого Валентина для коханої дівчини
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

16 крутих подарунків на День святого Валентина для коханої дівчини

16 крутих подарунків на День святого Валентина для коханої дівчини
Джерело:  online.ua

День святого Валентина — це свято кохання, романтики та справжніх почуттів, яке щорічно відзначають 14 лютого. У цей день закохані по всьому світу зізнаються у коханні, йдуть на побачення, роблять друг другу приємні сюрпризи та подарунки. Ще не визначилися, що подарувати на День святого Валентина дівчині? Гід Онлайн склав добірку ідей крутих та оригінальних подарунків на 14 лютого на любий смак та бюджет. Здивуйте свою кохану!

Подарунки на День святого Валентина — милі презенти

День святого Валентина — це свято, яке в першу чергу присвячене стосункам. Тому пропонуємо подарунки, які будуть асоціюватися з вашою парою. Це милі презенти, які будуть нагадувати дівчині про вас та вашу любов.

Мапа «Як виглядало небо в той день, коли ми…»

Персональна карта зіркового неба. Можна обрати важливий для вас двох день: коли ви познайомилися, почали зустрічатися, відбувся перший поцілунок, пропозиція руки і серця, весілля. На плакаті буде зображено те, як виглядало небо у зазначену дату та час. Зробити такий постер можна самостійно або замовити в онлайн-магазинах.

Також на плакаті можна розмістити різні написи, наприклад «Так виглядало небо, коли ми зустрілися», «Зірки, коли ми вирішили бути разом». Така персоналізована карта допоможе зберегти гарні спогади та прикрасити інтер’єр квартири.

Як зробити мапу зіркового неба самостійно - відео

Колаж з вашими найкращими фото

Фото: unsplash.com

Індивідуальний подарунок, який допоможе зберегти гарні спогади та зобразити яскраві моменти — це колаж з фото. Можна попередньо замовити спеціальні колажі у формі серця з підготованими фото.

А можна зробити колаж самостійно. Для цього потрібно підготувати спільні фото з пам’ятних подій, подорожей. Зверніть увагу, що всі фото мать бути у гарній якості. Потім роздрукуйте фото на фотопапері та скомпонуйте їх на великому ватмані. Додайте гарні підписи, спільні цитати.

Подарунковий сертифікат на 10 бажань

Фото: unsplash.com

Незвичайний та оригінальний варіант подарунків — чекова книжка бажань. Цей презент поєднує в собі креативність, творчість та увагу до другої половинки. За допомогою цього сертифіката ви подаруєте дівчині можливість реалізації своїх бажань.

Ви можете придбати готовий сертифікат чи зробити його власними руками. Потрібно лише підготувати 10 карток та задекорувати їх у стилі сертифікатів. Ваша дівчина може використовувати їх за необхідності.

Парні кулони

Фото: unsplash.com

Парні кулони — це чудовий подарунок, який допоможе підкреслити ніжність та романтизм у ваших відносинах. Такий презент являє собою кулон, який розділяється на дві частинки: по одній для кожного партнера. Це можуть бути кулони будь-якої форми, але найпопулярніший варіант — дві половинки серця. Для того, щоб персоналізувати прикрасу, можна зробити на ній гравіювання з іменами та пам’ятною датою.

Подарунки для дівчини на День святого Валентина — практичні ідеї

Подарунки мають приносити не тільки позитивні емоції, а й користь. Тому якщо ваша дівчина віддає перевагу практичним подарункам, то занотуйте собі ці ідеї.

Прикраси: кільце, сережки чи браслет

Фото: unsplash.com

Найкращі друзі дівчат — це прикраси. Гарні аксесуари допомагають створювати цікаві образи, підіймають настрій, доповнюють луки для будь-яких подій. Щоб напевне знати про те, які прикраси подобаються дівчині, спитайте її напряму. Або можна просто поспостерігати за тими прикрасами, на які вона звертає увагу у магазині.

Гарним подарунком стане комплект з кількох прикрас. А для того, щоб присвятити подарунок до Дня святого Валентина, можна зробити на ньому індивідуальне гравіювання.

Бокс з улюбленими косметичними засобами

Фото: unsplash.com

Косметики багато не буває. І це факт! Але улюблені косметичні засоби мають властивість закінчуватися. Тому набір улюблених засобів для догляду за собою точно сподобаються вашій дівчині.

Для початку дізнайтеся якими бюті-продуктами користується ваша половинка. Далі можете придбати готовий бьюті-бокс або придбати товари окремо, а потім зібрати їх в один подарунок. Доповнити його можна святковою листівкою з приємними побажаннями.

Косметика ручної роботи

Фото: unsplash.com

Вироби ручної роботи дуже високо цінуються у світі. Вони відрізняються своєю високою якістю та лише натуральними інгредієнтами. Саме тому подарунок від виробників косметики ручної роботи точно сподобається дівчині.

Краще вибирати косметику для догляду за тілом: мило, скраби, масажні олії ручної роботи. Але варто заздалегідь дізнатися, чи є у дівчини алергія чи підвищена чутливість до певних інгредієнтів. Адже деякі натуральні компоненти можуть викликати алергію.

Міні-столик для ванни

Фото: unsplash.com

Якщо ваша дівчина обожнює приймати ванну та робити домашні спа-процедури, то ідеальним подарунком стане таця, яку можна закріпити на ванній. На ній можна буде розмістити улюблені напої (каву, чай, келих вина), ароматичні свічки, смаколики.

А для того, щоб під час процедур не було нудно, можна розмістити на такій таці ноутбук чи книжку для читання. Ваша дівчина точно оцінить такий подарунок!

Що подарувати на День святого Валентина — незабутні емоції

Емоції — це те, що ми назавжди зберігаємо у своїй пам’яті та серці. Тому якщо плануєте зробити незабутній подарунок, який дійсно вразить вашу другу половинку, то зберігайте наступні ідеї.

Спільна подорож вихідного дня

Фото: envato.com

Важко уявити щось більш незабутнє, ніж спільна подорож. І не обов’язково це має бути довгий тур за кордон на кілька тижнів. Гарним подарунком стане навіть подорож вихідного дня у мальовничі куточки нашої країни. Наприклад, на гірськолижний курот.

Відпочинок у СПА

Фото: envato.com

Стрес та нервові зриви можуть негативно відображатися на самопочутті та здоров’ї. Гарним подарунком для дівчини стане день відпочинку і релаксу у СПА-комплексі. Такий день допоможе розслабитися та відпустити весь негатив, який накопичився останнім часом. Гарний настрій забезпечено!

Тому якщо ви помітили, що життя вашої дівчини перенасичене стресом і їй необхідний релакс, то відпочинок у СПА буде дуже корисним подарунком. Процедури подарують незабутні емоції і запам’ятаються надовго.

Спільна фотосесія

Фото: unsplash.com

Щоб запам’ятати та назавжди закарбувати романтичні моменти ваших стосунків, можна влаштувати спільну фотосесію. Це гарний подарунок, який подарує безліч гарних емоцій та позитиву. Але головний її результат чудові фото, які стануть нагадуванням про проведене свято. Потім фото можна розмістити в соціальних мережах чи роздрукувати та помістити на видному місці. Можна окремо орендувати студію та знайти фотографа, а можна придбати сертифікат на «зйомку під ключ», де всі аспекти включені у вартість.

Незвичайне побачення

Фото: unsplash.com

День святого Валентина — це свято, яке в першу чергу асоціюється з коханням. Саме тому гарним подарунком стане незвичайне побачення, яке запам’ятається назавжди. Такий подарунок стане гарною можливість показати свої почуття та довести серйозність своїх намірів. Ось кілька ідей незвичайних побачень, які цілком можна реалізувати власноруч:

  • Екстремальна прогулянка на квадроциклах;

  • Спільний урок танців;

  • Прогулянка на конях;

  • Розваги у квест-кімнаті;

  • Святкова вечеря на даху ресторану

Недорогі подарунки на 14 лютого

Для того, щоб зробити цінний подарунок, зовсім необов’язково витрачати багато грошей. І зараз ми це доведемо! Ловіть кілька крутих ідей недорогих подарунків, які точно сподобаються вашій другій половинці. Спойлер: деякі з них навіть можна зробити власноруч.

Скретч-карта «Сто ідей для незабутніх побачень»

Якщо ви шукаєте спосіб зробити відносини цікавішими та урізноманітнити їх, то цей подарунок ідеально підійде. Скретч-карта «Сто ідей для незабутніх побачень» — це постер, на якому розміщені незвичайні ідеї для побачень, які закриті скретч-покриттям.

Тепер коли будете ламати готову стосовно того, куди піти та як провести вечір, стирайте одну з комірок та користуйтеся ідеєю. Такий подарунок недорогий і дарує багато гарних емоцій.

Набір цукерок ручної роботи

Фото: unsplash.com

Солодощі люблять абсолютно всі! Набір цукерок ручної роботи зможе здивувати та приємно порадувати дівчину. Придбати такі цукерки можна у приватних кондитерів вашого міста чи прямо у кондитерських. Але можна зробити подарунок більш особливим та приготувати їх власноруч.

Найпростіший варіант — полуниця у шоколаді. Підготуйте 10 гарних полуничок, плитку молочного шоколаду та кондитерську посипку для декору. На водяній бані розтопіть шоколад, обмокніть туди полуницю, прикрасьте кондитерською посипкою та дайте охолонути. Потім складіть полуницю у гарну коробочку та презентуйте дівчині.

Набір бомбочок для ванної

Фото: unsplash.com

Якщо ваша дівчина обожнює приймати ванну, то такі бомбочки точно прийдуться їй до душі. Вони бувають різного кольору з різними ароматами. Придбати їх можна у косметичних магазинах або у хенд-мейд майстрів, які власноруч виготовляють косметичні засоби. Але такі бомбочки можете зробити ви своїми руками. Для цього підготуйте:

  • Харчова сода — 4 ст.л.;

  • Лимонна кислота — 2 ст.л.;

  • Ефірна олія – 10 крапель.

Змішуємо соду та лимонну кислоту, додаємо трохи води та ефірну олію. Добре перемішуємо та викладаємо їх у форму. Можна взяти спеціальну пластикову форму кульки або скласти у пластиковий стаканчик. Дайте бомбочкам добре висохнути та можете дарувати!

Як зробити бомбочки для ванної своїми руками — відео

Гарна свічка для інтер‘єру

Фото: unsplash.com

Якщо ваша дівчина полюбляє прикрашати квартиру та дбає про гарний інтер’єр, то можете придбати свічку з приємним ароматом. Вона точно подарує гарні емоції та ще довго нагадуватиме про любов та турботу.

Порада: вибирайте свічки не з парафіну, а натуральних компонентів: кокосового, пальмового, соєвого воску. Вони довше горять та набагато краще передають аромати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?