6 відтінків для волосся, які реально роблять нас молодшими
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

6 відтінків для волосся, які реально роблять нас молодшими

6 відтінків для волосся, які реально роблять нас молодшими
Джерело:  online.ua

Щоб реально виглядати молодше своїх років не обов’язково робити пластичні операції. Достатньо записатися до колориста та пофарбувати волосся в один з anti-age відтінків, які омолоджують не гірше косметологічних процедур. Гід Онлайн розібрався, яке фарбування волосся та відтінки працюють як еліксир молодості та роблять нас візуально молодшими.

Фарбування anti-age — це спосіб освіжити себе та візуально «стерти» з обличчя років 10-15. Фарбування у такому стилі підбирається під кольоротип та зовнішні особливості. Цим прийомом користуються зірки Голлівуду та відомі моделі. Допомагають підібрати правильний відтінок фарбування колорист та стиліст. Але існують універсальні відтінки, які омолоджують та освіжають образ.

Фарбування волосся 2022 - відтінки для омолодження

Золотисті відблиски

Фото - колаж

Теплі золотисті відблиски допомагають освіжити образ, зробити його яскравішим. Колористи фарбують локони так, ніби вони трохи вигоріли на сонці. Волосся після такого фарбування виглядає дуже натурально та гарно виблискує на сонці. Найкраще также anti-age фарбування виглядає на довгому волоссі.

Побачити золоті відблиски на волоссі можна на Дженіфер Еністон. Їй це фарбування додає легкості, свіжості, а загальний образ залишається дуже натуральним.

Відтінок мокко

 Фото - колаж

Благородний колір мокко здатен освіжити образ та зробити справжні дива. Мокко — це різновид кавового відтінку, він буває теплим і холодним.

Ідеально такий колір підійде власницям смуглявої шкіри та карих очей. Гарно такий колір виглядатиме на волоссі середньої довжини. Вибирати підтон потрібно відштовхуючись від кольоротипу. Для того, щоб зробити образ цікавішим, можна додати світлі відблиски. Таким чином загальний образ буде виглядати дуже природньо, але при цьому легко і свіжо.

Елегантний кавовий відтінок носить Ніна Добрів. Вона вдало поєднує природність і яскравість у своїх образах.

Карамельний блонд

Фото - колаж

Карамельний блонд — це справжній рецепт молодості для жінок, що мають світлий відтінок шкіри та голубі, зелені очі. Теплі відтінки блонду (також можна поекспериментувати з пшеничним або медовим) будуть виглядати дуже природньо. Таке фарбування краще робити на період весни-літа - під сонячними променями волосся виглядатиме набагато яскравіше.

Теплий блонд допомагає освіжити образ. Відома зірка, яка має карамельний блонд — супермодель Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Мідно-рудий

Фото - колаж

Такі відтінки виглядають дуже благородно та освіжають образ. Омолодити зовнішність за допомогою такого відтінку можна власницям блідо-рожевої шкіри, голубих чи зелених очей. Краще відмовитися від яскраво-червоних чи баклажанових відтінків на користь більш натурального мідно-рудого. Также фарбування універсальне. Воно ідеально лягає як на рівне, так і на кучеряве волосся. По довжині також обмежень немає: рудий гарно виглядатиме на коротких і довгих стрижках.

Побачити таке фарбування можна на акторці Еммі Стоун. Вона вдало поєднує цей колір з яскравими луками. Цей колір добре її освіжає та робить молодшою.

Золотисто-каштановий

Фото - колаж

Цей відтінок ідеально підійде жінкам з карими очима та смуглявою шкірою. Теплі каштанові відтінки допоможуть освіжити загальний образ, додати йому яскравості. Головне — вибирати відтінки з теплим підтоном та уникати холодних. Можна зробити однотонне каштанове фарбування чи додати легких золотистих відблисків. Таке фарбування гарно виглядатиме на рівному волоссі середньої довжини.

Побачити таке фарбування можна на багатьох зірках та медійних персонах. Наприклад, золотисто-каштановий відтінок має Кейт Міддлтон. Можна помітити, як вдалий колір робить її образ яскравішим.

Балаяж

 Фото - колаж

Фарбування балаяж здатне омолодити образ, освіжити його. Балаяж — це фарбування, при якому окремі пасма волосся висвітлюють, створюючи контраст. Таке фарбування виглядає так, ніби волосся вигоріло на сонці після довгого відпочинку. Балаяж можна зробити як у теплому, так і холодному відтінках.

Найвідомішою власницею балаяжу можна вважати Сару Джесіку Паркер. Зірка культового серіалу “Секс і місто” створює яскраві луки, при цьому залишається завжди в природньому образі. Сонячний балаяж освіжає образ та ніби підсвічує її.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?