7 помилок, які допускає кожен при виборі джинсів
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

7 помилок, які допускає кожен при виборі джинсів

7 помилок, які допускає кожен при виборі джинсів
Джерело:  online.ua

Більш універсального одягу ніж джинси складно й вигадати. Здавалось би одягнув їх з футболкою чи жакетом і крутий образ готов. Але стильний лук вийде лише з правильними джинсами, вибір яких є вже задачею з зірочкою. Гід Онлайн розібрався, які помилки робить кожен з нас при виборі джинсів та ділиться порадами, як вибрати свою ідеальну пару.

Як правильно вибрати джинси - поради

Склад тканини

Фото: unsplash.com

Це одна з найпоширеніших помилок при виборі джинсів. Через неї навіть ідеально підібрані джинси дуже швидко перестануть бути такими ідеальними. Через неправильний склад тканини, джинси через кілька тижнів розтягуються і втрачають свій оригінальний вигляд.

Склад вказують на спеціальному ярличку. Звертайте увагу, чи вказаний Elastan. Його у складі взагалі не має бути. Якщо є, то готуйтеся до розтягнутих колінок.

Посадка

Загалом буває три посадки джинсів: низька, середня, висока. Підбирати її потрібно з урахуванням особливостей фігури.

Якщо ви носите довгі кофти чи туніки і маєте плаский живіт, то можете вибрати низьку чи середню посадку. Тут лінія ременя закінчується на стегнах чи нижче пупка.

А якщо хочете приховати животик і підкреслити талію, то вам підійде висока посадка. З нею лінія ременя закінчується вище пупка.

Як вибрати джинси по фігурі - відео

Розмір

Джинси потрібно підбирати чітко за власним розміром. Купити на кілька розмірів більше, як ніби оверсайз, з цим елементом гардеробу не працює. Якщо ви купите більші джинси, вони постійно спадатимуть, виглядатимуть неохайно, з’являтимуться заломи.

А якщо джинси будуть менші, то вони передавлюватимуть та сковуватимуть рухи. Щоб підібрати джинси вірно, знайдіть таблицю розмірів бренду. Тут вказаний обхват талії, стегон, довжина.

Зверніть увагу! Кожен бренд має власну таблицю розмірів. Щоб вибрати правильну пару, знайдіть коректну таблицю та звірте усі показники з власними замірами.

Тренди

Фото: unsplash.com

Сучасні тренди диктують нам моделі джинсів, які будуть у тренді кожного сезону. Слідкувати за стильними новинками, звичайно, потрібно, але підібрати джинси краще з урахуванням власної фігури.

Наприклад, джинси skinny дуже обтягують ноги та можуть підкреслювати всі недоліки. Якщо ви б не хотіли підкреслювати ноги, можна вибрати кльош. Але вибрати ідеальну модель для себе можна шляхом експериментів, проб та помилок. Виберіть кілька варіантів, які підходять до вашого загального стилю, та перевірте, які з них вам дійсно пасують.

Кишені

Фото: unsplash.com

При виборі джинсів ми зазвичай не звертаємо увагу на те, як ззаду розташовані кишені. Але вони дійсно відіграють важливу роль і можуть як підкреслити фігуру, так і зіпсувати загальний лук.

Наприклад, замаленькі кишені будуть додавати зайвих кілограмів. А завеликі кишені можуть переобтяжити образ і зробити ваш силует грубішим. Якщо кишені розташовані дуже далеко одна від одної, то стегна візуально розширяться, а якщо навпаки (кишені дуже близько), то стегна звузяться. Тому при примірянні уважно роздивіться розташування кишень та оцініть, чи підкреслюють вони вашу фігуру.

Неохайні шви

При примірці джинсів звертайте увагу і на бокові шви. Вони мають бути рівними та не викривлятися. А якщо вони починають перекручуватися на нозі, то такі джинси краще не купувати. Викривлені шви сигналізують про те, що загальний крій речі неправильний. У вашій ідеальній парі шов має бути чітко по центру ноги. А перекручені будуть візуально викривлювати ногу та вкорочувати її.

Довжина

Фото: unsplash.com

При виборі джинсів потрібно звертати увагу і на довжину. Ідеальні джинси мають бути не занадто довгі та не занадто короткі. Визначити правильно довжину допоможе базовий метод — присідання. У приміряльній присядьте у джинсах і подивіться, чи не занадто високо вони підіймаються. Якщо вони «підстрибнули» вище гомілки, то краще вибрати іншу пару.

З чим та як носити джинси - ідеї на кожен день (відео)

Секрет вибору крутої та універсальної пари джинсів розкритий! Потрібно тестувати їх за семи кроками з нашої інструкції. Так ви зможете вибрати ідеальну пару, яка стане вашим вірним супутником гардеробу на найближчі роки. Зберігайте та використовуйте наші поради, щоб назавжди забути про невдалі покупки!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?