Як та з чим носити джинси взимку: стильні поєднання і тренди 2021/22
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Як та з чим носити джинси взимку: стильні поєднання і тренди 2021/22

Як та з чим носити джинси взимку: стильні поєднання і тренди 2021/22
Джерело:  online.ua

Уявити повсякденний гардероб без пари улюблених джинсів просто неможливо. Вони бувають різних фасонів, кольорів, текстур, а модні тенденції змінюються буквально кожен сезон. Як правильно носити джинси, щоб виглядати модно і залишатися у комфорті? Гід Онлайн розкаже, які моделі будуть в тренді взимку 2021/22 і з якими елементами гардеробу їх краще поєднати.

Модні джинси на зиму 2021/2022

Світові дизайнери визначили, які джинси будуть в тренді цією зимою. Звичайно, в першу чергу потрібно зважати не на думку експертів, а на свої індивідуальні показники. У списку модних моделей опинилися широкі джинси, кльош і mom. Що стосується кольорів, то тут все просто — класичині кольори, по типу голубого, синього, сірого і чорного будуть на піці популярності.

А от що стосується дизайну, то в тренді мінімалізм. Не варто обирати моделі з великою кількістю декору. Краще зупинитися на класичних, простих варіантах.

Як та з чим носити джинси взимку 2021/22 - стильні луки

Джинси mom та дублянка оверсайз

 Фото - колаж

Ці дві трендові речі ідеально доповнюють одна одну. Тому джинси мом і дублянка(оверсайз чи авіатор) створять крутий модний лук і зігріють цією зимою. Дублянку краще обирати класичних кольорів: бежевий, помаранчевий, коричневий, чорний. А от джинси можуть бути будь-якими: темні, світлі, з принтом.

Велика дублянка додасть об’єму на верхній частині, а джинси mom трохи збавлять цей об’єм внизу, тим самим урівноважать образ. Такі аутфіти краще поєднувати з масивними чоботами на високій підошві або на каблуці. Додати до образу можна рубашку або об'ємний светр.

Джинси кльош і масивні боти

 Фото - колаж

Кльош — модель, яка має власну ретро-атмосферу. Вони зовсім нещодавно повернулися на модний олімп, але вже встигли завоювати серця стильних гуру. І цією зимою кльоші будуть на перших місцях серед трендів. Тому не вагаючись беріть їх за основу до модних зимових луків. А поєднуються такі джинси дуже круто з масивними чобітками.

Взуття може бути будь-якого кольору і з різним декором, головне — загальний аутфіт має виглядати стильно. Зверху образ можна доповнити об’ємними або приталеними куртками. Також пасуватимуть довгі кардигани або пальто нижче коліна.

Підкресліть талію за допомогою ременя

Фото - колаж

Додати образу елегантності і витонченості можна за допомогою базового ременя з вашого гардеробу. Якщо хочете, щоб ваша фігура в будь-якому образі виглядала виразно, вибирайте джинси з високою талією і додавайте масивний ремінь. Такий прийом допоможе виглядати візуально стрункішою.

Для того, щоб доповнити аутфіт, оберіть об’ємний верх: оверсайз светр крупної в’язки, рубашка з рукавами-ліхтариками,масивний джемпер. Так вдасться на контрасті з великим об’ємом на тулубі і стегнах зробити талію менше, а загальний образ більш жіночним.

Додавайте до скінні об’ємний верх

Фото - колаж

Модні критики всі як один говорять про те, що скінні джинси зараз не в тренді. Але якщо вони вам до душі, то пропонуємо створити трендовий лук з вузьких джинсів і об'ємного светра. Оверсайз — це круто і трендово, але з ним головне не переборщити. Тому будемо урівноважувати образ за допомогою скінні.

Об’ємний светр, пуховик, дублянка або інші оверсайз речі гарно виглядатимуть з джинсами скінні. А щоб завершити лук, додайте масивне взуття і великий шарф, шапку. Так аутфіт не буде переобтяжений об’ємними речами і виглядатиме дуже трендово.

Джинси з високою талією і кроп-светр

 Фото - колаж

Висока талія дуже круто поєднуються з укороченими светрами і кофтами. Так вдається виділити талію, зробити її тонкою і виразною. Образ виходить дуже легким і водночас трендовим. Але, звичайно, це лук не на кожен день, а на особливі події: вечірку, сімейне свято, похід в кафе або ресторан. Також цей аутфіт буде круто виглядати на фото, тому занотуйте його собі на випадок фотосесії.

Кроп-светр гарно поєднується з джинсами бананами, кльош та mom. А от надягати під укорочений светр джинси скінні — це вже давно не в моді.

Джинси та високі чоботи

 Фото - колаж

Високі чоботи, що обтягують голінь — справжній тренд зими 2021/2022. Ними буквально заповнені колекції відомих модних будинків і масмеркету. Такі чоботи круто поєднуються з джинсами, якщо їх заправити всередину халяви.

Для таких образів краще обирати скінні або mom, які б обтягували ногу і без проблем заправлялися в чоботи. Колір і дизайн обирайте на свій смак. А от верх краще вибрати об’ємний — оверсайз светр і пуховик ідеально підходять.

Улюблені джинси та довгий кардиган

 Фото - колаж

Довгі кофти і кардигани зараз на піці світових трендів. І вони ідеально поєднуються з джинсами. Оберіть для аутфіту улюблені джинси, додайте чоботи на підборах або масивні боти. Якщо ж погода дозволить, то можливо навіть одягти високі кеди. Створювати такі луки можна на прогулянку, побачення і навіть роботу, якщо витримати офіційний дрес-код.

Як носити джинси взимку — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?