2022 рік кого по східному календарю: чого чекати і як зустрічати
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

2022 рік кого по східному календарю: чого чекати і як зустрічати

2022 рік кого по східному календарю: чого чекати і як зустрічати
Джерело:  online.ua

Згідно зі східним календарем символом 2022 року є Чорний Водяний Тигр. АстроГід Онлайн розповідає, що принесе 2022 та чого очікувати від норовистого символа наступного року.

Рік Чорного Водяного тигра обіцяє бути непередбачуваним. Тому варто бути готовим до змін. Ставтеся до Тигра з повагою, адже це благородна тварина, яка вимагає до себе відповідного ставлення.

Втім, не очікуйте небезпеки та не бійтеся тигра. Його стихія — вода. Вона пом’якшить непокірливий характер та допоможе вберегти від неприємностей.

Коли настає рік Чорного Водяного Тигра

Фото: envato.com

За Китайським календарем рік Тигра розпочнеться з 1 лютого 2022 року і триватиме до 21 січня 2023 року. Дата китайського нового року непостійна, тому що прив'язана до місячного циклу.

Рік Тигра настає кожних 12 років. Наступного разу рік Тигра настане лише у 2034 році.

Яким буде 2022 рік Водяного Тигра

У пошуках прогнозів, щодо характеру Тигра, варто звернутися до китайської міфології. Адже, у ній Тигра порівнюють з натягнутою тятивою. Готова стріла з усіма вашими прагненнями та бажаннями легко влучить у ціль, якщо своєчасно докласти до цього відповідних старань та наполегливості. Слабкодухість не для Тигра.

Йому до вподоби ваше прагнення нових вражень та звершень. Не сумнівайтеся та пірнайте у події. Завдяки тигрові ви отримаєте відповідний поштовх та мотивацію, тому що 2022 — вдалий рік для самореалізації та вдосконалення.

Як зустрічати 2022 рік - Чорного Водяного Тигра

Фото: envato.com

Зустріньте новий рік по-королівськи. Адже, Тигр — це король. Актуальним в цьому році стане акцент на натуральність та витонченість. Використовуйте речі з природніх матеріалів. Наприклад, шкіри, дерева чи скла. Не забувайте про блиск, він подобається Тигрові.

Зустрічайте 2022 рік у веселій компанії. Зберіть навколо себе друзів, близьких та коханих людей. Не зважаючи на грацію та спокій, Тигр здатний додати нотку авантюризму до вашого вечору. Тож будьте готові до приємних сюрпризів та пригод.

В новорічному образі варто проявити витонченість та трохи креативу. Головне — це гармонія поєднання кольорів. Актуальними будуть наступні кольори: синій, чорний, сірий чи темно-зелений. Тигрові до душі металеві та золоті аксесуари. Тож не варто забувати й про невеликі деталі у вигляді сережок, кулону чи шпильки у волоссі.

Чого очікувати від 2022 року

Фото: envato.com

2022 рік стане синонімом до слова «творчість». Тому люди, які бажали зайнятися креативною діяльністю, мають усі шанси розвинутися в цій справі. Якщо ж ви вже маєте улюблену справу чи роботу пов'язану з творчістю, будьте готові до нових звершень.

Протягом року Чорного Водяного Тигра варто бути рішучими, сміливими та відповідальними. Саме такими рисами наділений Тигр, тому й полюбляє їх в інших. Удача якраз буде на боці цих людей.

У 2022 році варто освідчитися коханій людині та не боятися укладати шлюб. Нові етапи у стосунках підуть на користь обом партнерам. Адже, Тигр схвалює сімейні цінності й буде сприяти покращенню стосунків із рідними та близькими.

Найбільшу удачу тварина приносить тим, хто народився в рік Тигра. Отже, найбільш сприятливим 2022 рік буде для людей, яким виповниться 12, 24, 36, 48 та 60.

Що обіцяє рік Чорного Водяного Тигра дітям

Фото: unsplash.com

Діти, народжені під цим знаком, надзвичайно чарівні. Вони легко знаходять спільну мову з іншими. Такі обдарування стають справжнім щастям сім’ї.

Дитина, народжена у рік Тигра, матиме широке поле інтересів. Вона захоплюватиметься різною діяльністю і не припинить вивчення поки не доб'ється успіху в обраній сфері.

Діти-тигренята можуть бути занадто імпульсивними й робити ризиковані кроки, тому близьким необхідно охолоджувати норовистість дитини. Проте, у майбутньому вони прислухатимуться до колег та рідних і змінять напрямок в сторону врівноваженості та мудрості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?