Де моя дитина: найкращі застосунки для відстеження дитини через смартфон
Категорія
Поради батькам
Дата публікації

Де моя дитина: найкращі застосунки для відстеження дитини через смартфон

Де моя дитина: найкращі застосунки для відстеження дитини через смартфон
Джерело:  online.ua

Діти вже з молодшого віку починають самостійно відвідувати школу, гуртки, гуляють з друзями та самі будують свій маршрут переміщення. Гід Онлайн розповідає, як відстежити дитину через смартфон, щоб завжди знати де знаходиться малеча.

Сучасні діти максимально самостійні та з ранніх літ починають самі ходити до школи, на секції та зустрічаються з друзями. Батьківське сердце, звичайно, не може бути спокійним, коли малеча знаходиться не поряд. Але сучасні гаджети допоможуть завжди знати де знаходиться дитина та що її оточує.

Як можна стежити за дитиною через гаджети?

 Фото: envato.com

Відстежити місцезнаходження дитини в сучасних умовах не складно. Усе, що потрібно – аби дитина мала сучасний смартфон, планшет або годинник та завжди носила його з собою. За допомогою GPS-навігатора, який мають усі сучасні гаджети, можна легко відстежити де знаходиться ваша дитина в реальному часі.

Вибирати те, який гаджет придбати, потрібно відштовхуючись від віку дитини, його потреб та фінансових можливостях батьків.

Основні гаджети для відстеження дітей:

  • GPS-годинник – пристрій, який підійде навіть наймолодшим. Годинник завжди закріплений на руці, отже можна виключити можливість, що дитина загубить або просто забуде його. Годинник оснащений GPS-навігатором, а отже дає можливість відстежити місцезнаходження дитини. Для відстеження потрібно встановити спеціальний застосунок на телефон батьків та підключити до нього годинник.

  • Смартфон – пристрій для більш дорослих дітей, які вже вміють користуватися основними функціями та вміють нести відповідальність за цінні речі. За допомогою смартфону дитина сама може подзвонити та повідомити батькам де він, що робить та коли планує повертатися додому. Телефон також дає можливість встановити застосунок для відстеження та передавати сигнал про місцезнаходження.

  • Планшет – пристрій, який діти зазвичай використовують для навчання та розваг. Він громізкий та не дуже добре підходить для відстеження розташування, адже його не завжди беруть на прогулянки чи до школи. Але якщо ви впевнені, що дитина стовідсотково візьме улюблений планшет з собою, то встановлюйте необхідний застосунок на планшет і на батьківський смартфон.

Який застосунок краще для відстеження дитини?

Фото: envato.com

  • Life360

Life360 – це корисний застосунок, який показує розташування будь-якого члена сім’ї. За його допомогою можна слідкувати не тільки за дітьми, а й за пристарілими бабусею та дідусем.

Застосунок безкоштовний та доступний для користувачів айфон та андроїд. Він допомагає проконтролювати переміщення дитини в режимі реального часу на мапі. Зареєструватися в застосунку можна усім членам родини та спілкуватися у чаті прямо в застосунку.

До речі, тут додатково позначається кількість заряду батареї, що особливо важливо для дитини, яка сама ще не вміє контролювати заряд акумулятора. Ще одна цікава функція – історія переміщень. Застосунок зберігає історію переміщень дитини протягом двох днів у безкоштовній версії, а якщо придбати підписку, то історія зберігатиметься протягом місяця. Встановити застосунок можна на телефон або планшет дитини.

  • Find my kids – контроль дитини

Find my kids – застосунок для батьків, які турбуються про безпеку своїх дітей. Встановлюйте його на гаджет дитини, аби завжди знати де вена знаходиться. Доступно для користувачів айфон та андроїд.

Із цікавинок – чат з батьками прямо в програмі, де всі члени сім’ї можуть спілкуватися, а також можливість відправити гучне повідомлення, якщо у дитини стоїть беззвучний режим.

Але найцікавіша функція застосунку – це можливість підключитися до мікрофону гаджета та почути, що відбувається навколо дитини. У разі виникнення надзвичайної ситуації ви можете натиснути аварійну кнопку. Але у безкоштовній версії є доступ лише до функції відстеження, інші можливості доступні за платною підпискою.

  • Kaspersky Safe Kids

Це застосунок, який допомагає слідкувати за місцезнаходженням дитини на карті. Особливість цього застосунку в тому, що встановити його можна не тільки на смартфон чи планшет, а й на компьютер та ноутбук. Тому у батьків є можливість слідкувати за дитиною навіть у процесі роботи з робочого комп’ютера.

Основними функціями є відстеження розташування дитини в реальному часі, визначення рівня заряду гаджета. Та у застосунку є і оригінальні, корисні функції, які допоможуть убезпечити дитину від небажаного контенту в мережі. У батьків є можливість контролювати активність в соціальних мережах, бачити історію переглядів та пошуків малечі.

Є безкоштовна версія з обмеженими можливостями, а є повна, що доступна лише за підпискою.

  • Zenly

Це застосунок, що нагадує інтерактивну мапу. За його допомогою можна слідкувати за переміщеннями не тільки члені родини, а й друзів, близьких. За його допомогою ви завжди будете знати, де знаходиться ваша дитина. Застосунок можна встановити як на айфон, так і на андроїд.

З плюсів: дитина або член родини може встановити точку майбутнього місцезнаходження, на випадок, якщо акумулятор скоро розрядиться. Із мінусів – дитина може увімкнути невидимий режим та зникнути з карти. У застосунку є можливість чату, де всі члени родини можуть спілкуватися. Zenly абсолютно безкоштовний та має простий інтерфейс.

  • Zoemob family assistant

Цей застосунок допомагає поєднати усіх членів родини в одному місці. Тут є можливість створити групу членів сім’ї та обмінюватися важливою інформацією. Члени родини можуть бачити історію переміщення, місцезнаходження один одного, спілкуватися в сімейному месенджері.

Цікава функція: якщо дитина або інший член родини буде їхати в транспорті, який перевищуватиме допустиму швидкість, іншим членам родини надійде повідомлення. Встановити застосунок можна на айфон чи андроїд, планшет чи смарт-годинник.

Застосунки для відстеження дітей – гарна можливість для батьків завжди знати, де знаходиться малеча. Якщо дитина активно відвідує школу, різні гуртки та постійно гуляє з друзями, то варто придбати їй годинник, телефон чи планшет, для того, аби завжди бути з нею на зв’язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?