Що подарувати доньці на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї на любий смак
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати доньці на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї на любий смак

Що подарувати доньці на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї на любий смак
Джерело:  online.ua

Новий рік – це дивовижне зимове свято, яке з особливим нетерпінням чекають діти. Адже головною традицією святкового вечора є подарунки. Гід Онлайн підготував цікаві та оригінальні ідеї подарунків для доньки на Новий рік 2022, якщо вона раптом забула написати листа Діду Морозу.
Щоб вибрати новорічний подарунок дочці, слід враховувати такі моменти:

  • вік дочки – навряд чи лялька «Барбі» зацікавить дівчину, якій 16 років;

  • хобі та захоплення – тут може бути що завгодно, наприклад шиття, колекціонування, догляд за домашніми рослинами чи тваринами, тощо;

  • стиль – можливо ваша дочка є прихильником якось певного стиля одягу, тому на це теж варто звернути увагу.

Найкращий спосіб догодити з подарунком дитині – це завчасно спитати про її вподобання.

Ідеї подарунків доньці на Новий рік 2022

Музичний подарунок

Подарунок дочці на Новий рік 2022 - ідеї (фото - envato.com)

Якщо вашу дочку цікавить музика, або ж вона ходить до музичної школи, ви можете подарувати їй музичний інструмент чи якийсь аксесуар. Так, наприклад, великою популярністю користуються гітари марки Hello Kitty, які мають яскравий дизайн та відмінно підходять для навчання дітям. Також ви можете подарувати якісні бездротові навушники, які дадуть змогу дівчині насолоджуватися композиціями її улюбленого гурту.

Засоби для догляду за собою

Кожна дівчина мріє виглядати, як справжня красуня, тому безпрограшним варіантом буде подарувати їй косметику, або набір для догляду за шкірою та обличчям. Також можна вибрати стильну сумочку-косметичку, в яку дівчина зможе скласти свої косметичні засоби. Такий аксесуар дуже практичний і підійде для будь-якого стилю.

Спортивний подарунок

Ідеї подарунку на Новий рік 2022 (фото - envato.com)

Сучасна молодь приділяє багато уваги спорту та старається вести здоровий спосіб життя, тому можна подарувати аксесуар, який відповідає таким трендам. Це можуть бути нові кросівки для занять у тренажерному залі, комплект для бадмінтону чи тенісу, спортивний одяг.

Також зараз багато хто носить фітнес-браслети. Даний пристрій оснащений різноманітними датчиками, які дозволяють підраховувати витрачені калорії, слідкувати, скільки кроків було пройдено за день, а також розраховувати оптимальну кількість споживання води.

Розумні гаджети

Розумні гаджети зараз використовуються скрізь, особливо вони популярні серед молоді. Ви можете подарувати дочці смартфон чи планшет. Така річ є універсальною – її можна використовувати як для розваг, так і для навчання, до того ж, прослужить вона не один рік.

Такі гаджети зазвичай оснащені потужними камерами, що оцінить дівчина, яка любить фотографуватися. Також на них можна переглядати фільми, слухати музику та працювати з документами.

Пристрій для укладки зачіски

Фото: envato.com

Кожна дівчина багато часу приділяє своєму волоссю. Тому на Новий рік їй можна подарувати фен, плойку чи термобрашинг. За допомогою таких пристроїв можна завивати або випрямляти волосся, надавати їм об'єм у коренів, створювати будь-яку зачіску. Використання сучасних технологій та матеріалів, таких як кераміка, забезпечує надійний захист волосся від пошкодження та надає йому додатковий блиск.

Рюкзак

Невелика сумка чи рюкзак – це зручна та універсальна річ, яку оцінить будь-яка дочка. До рюкзаку можна покласти різноманітні речі – книжки, журнали, косметичку, пляшку води, змінний одяг для занять у спортзалі. Взяти сумку чи рюкзак теж можна будь-куди – до школи, на гурток, до магазину, на пікнік з друзями чи у похід. При цьому існує безліч дизайнів, та кольорових варіантів для такого аксесуару.

Набір для малювання

Фото: envato.com

Якщо у вашої дочки є схильність до образотворчого мистецтва, подаруйте їй набір для малювання. Це можуть бути різнокольорові олівці, альбом, пензлики різної товщини та форми, фарби гуаш. Ще один оригінальний варіант – розмальовка. Вона допоможе вашій дитині розвинути уяву, бути уважною до деталей та краще концентрувати увагу.

Картина з номерами

Картина, яка малюється по номерам – ще один цікавий подарунок для дівчат, які цікавляться творчістю. На ній може бути зображене будь-що – морський пейзаж, природа, місто, люди, тварини. При цьому не потрібно мати навики щоб намалювати таку картину. Достатньо дотримуватися нумерації та підбирати відповідні кольори. З таким подарунком дівчині точно буде чим зайнятися холодними зимовими вечорами.

Одяг

Фото: envato.com

Дівчата з раннього віку намагаються стильно виглядати, і ви допоможете у цьому своїй дочці, якщо подаруєте їй модний одяг. Це може бути спортивна куртка, світшот, яскрава футболка з принтом чи джинси. Враховуючи привід для такого подарунку – Новий рік, на одязі може бути відповідна символіка – олені з санчатами, Санта-Клаус, ялинки, тощо.

Книга

Якщо ваша дочка полюбляє читати, ви можете презентувати їй книгу. У наш час існує безліч літератури, яка орієнтована на підлітків та молодь. Це можуть бути як книжки у жанрі «фентезі» чи пригодницька література, так і навчальна, наприклад, з фінансової грамотності. Багато дівчат полюбляють і класику, одним з найвідоміших прикладів якої є «Гордість і упередження» за авторством Джейн Остін. Не забудьте про красиву упаковку для подарунку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?