Що подарувати бабусі та дідусю на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найрідніших
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати бабусі та дідусю на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найрідніших

Що подарувати бабусі та дідусю на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найрідніших
Джерело:  online.ua

Готуєте вже святкові подарунки, але не знаєте що подарувати бабусі та дідусю на Новий рік 2022? Гід Онлайн підготував підготував добірку ідей оригінальних, недорогих та корисних подарунків на рік Чорного Водяного Тигра — серед них напевно є той, який підійде для ваших найрідніших людей.

Практичні подарунки бабусі та дідусю на Новий рік 2022

Набір спецій та посуду для кухні

Бабусі та дідусі зазвичай люблять порядок та охайність у всьому. Тому їм мають сподобатися девайси для упорядкування продуктів на кухні. Гарним та недорогим подарунком стануть ємності для спецій. Гарним доповненням до подарунку стане ступка зі скалкою для подрібнення. Так улюблені страви у рідному домі стануть ще смачнішими.

Електросушарка для овочів

Фото: envato.com

Підтримувати здоровий образ життя та харчуватись корисними продуктами увесь рік допоможе електросушарка для овочів. З цим девайсом бабуся та дідусь зможуть подовжити життя овочам та фруктам з дачі і зробити сушку. Це дуже корисний перекус, який додасть здоров’я та гарного настрою.

Теплий плед

Фото: pixabay.com

Дійсно простим та недорогим подарунком стане теплий плед чи ковдра. Такий подарунок зігріватиме зимніми холодними вечорами та передаватиме сімейне тепло навіть тоді, коли вас немає поряд. В канун Нового року можна вибрати плед з святковим дизайном: ялинки, олені, подарунки, сніжинки — принт на ваш смак.

Ретро радіо

Фото: pixabay.com

Стильним доповненням інтер’єру та улюбленим гаджетом для бабусі та дідуся стане радіо. Та й не просте, а у ретро-стилі. Воно буде викликати приємні спогади та буде підіймати настрій під час буденних занять. Головна фішка подарунку саме в вінтажному дизайні радіо. Придбати такий прилад можна в інтернеті, в приватних колекціях або на місцевих ринках.

Подарунки бабусі та дідусю на Новий рік “для душі”

Квитки в кіно чи театр

Фото: pixabay.com

Якщо ваші бабуся та дідусь люблять розваги та цікаві івенти, то квиток у театр, кіно, на виставку стануть гарним подарунком. Так у батьків буде гарна можливість розвіятися, весело провести час та не сумувати вдома наодинці. До того ж перед Новим роком та Різдвом анонсують багато цікавих святкових розважальних програм. Тому перед святом поцікавтеся у близьких, який саме захід вони хотіли б відвідати.

Тур вихідного дня

Фото: stocksnap.io

Багато бабусь та дідусів навіть з віком не втрачають бажання до активного відпочинку. Тому гарним подарунком стане тур вихідного дня. Не обов’язково відправляти родичів в довгий тур за кордон, достатньо буде екскурсії на кілька днів до знакових точок нашої країни. Так як подарунок буде новорічним, тематику туру також можна вибрати святкову, різдвяну.

Настільна гра

Фото: pixabay.com

Якщо бабуся та дідусь люблять багато часу проводити вдома, гарним подарунком стануть настільні ігри. Шахи, монополія, доміно, картки, морський бій — варіантів безліч. Цей подарунок допоможе зробити будь-який вечір цікавим.

Сімейна фотосесія

Фото: stocksnap.io

Для того, аби закарбувати яскраві моменти, можна влаштувати сімейну фотосесію для бабусі та дідуся з дітьми, онуками. Для того, аби створити святкову атмосферу, можна додати новорічні деталі та декор. Потім фото, отримані на зйомці, можна роздрукувати та повісити в кімнаті.

Подарунки бабусі та дідусю на Новий рік своїми руками

Набір солодощів

Фото: unsplash.com

Свято Нового року у всіх, мабуть, асоціюється зі смаколиками. Тому щоб привітати та порадувати бабусю та дідуся, зберіть їм бокс з улюбленими продуктами та десертами. Не обов’язково робити подарунок солодким, можна додати смачні сорти сиру, м’ясні делікатеси, фрукти. Такий бокс стане гарним доповненням доповненням до святкового столу.

Ялинкові іграшки

Фото: pixabay.com

Щоб підняти настрій своїм близьким, зробіть ялинкову іграшку своїми руками. Можна вишити новорічні символи на тканині і обробити у формі іграшки. Також своїми руками можна зробити декор, для прикладу різдвяний вінок зі справжніх ялинкових віток та шишок.

Різдвяні смаколики

Фото: pixabay.com

Підняти настрій та порадувати бабусю і дідуся можна новорічними десертами, приготованими власноруч. Зазвичай дарують знаковий десерт — імбирні пряники. Приготування займає не більше години, але найцікавіший етап — прикрашання їх глазур'ю, він дасть можливість зробити новорічний декор.

В’язані шарф та шапка власноруч

Фото: unsplash.com

Речі, створені власними руками, завжди цінуються найбільше. Подбайте про те, щоб бабуся та дідусь завжди були в теплі та не замерзли під час прогулянок на вулиці. Пропонуємо у подарунок зв’язати шарф та шапку. Такі аксесуари точно сподобаються вашим рідним і стануть незамінними помічниками у повсякденному житті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?