Ретроградний Меркурій 2022: гороскоп для всіх знаків
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Ретроградний Меркурій 2022: гороскоп для всіх знаків

Ретроградний Меркурій 2022: гороскоп для всіх знаків
Джерело:  online.ua

Перший ретроградний Меркурій у 2022 році вже добігає кінця, але вже з 10 травня почнеться другий період ретроградності цієї планети. Що чекає на кожен знак зодіаку та до чого потрібно бути готовими? Гід Онлайн підготував гороскоп для всіх знаків - що принесе другий Меркурій під час ретроградного руху.

Ретроградний Меркурій 2022

Перший ретроградний Меркурій завершиться 4 лютого, а другий почнеться 10 травня та триватиме до 2 червня. Назвати цей час можна так: «все йде не за планом».

І дійсно, все починає змінюватися та йде не так, як мало б бути: поїздки та подорожі переносяться, гроші затримують, у документах знаходять помилки. Кожен знак зодіаку відчуває прихід ретроградного Меркурію по-своєму. Пропонуємо у цьому детальніше розібратися.

Ретроградний Меркурій 2022 - гороскоп

Фото: pixabay.com

Овен

У цей період є можливість повернення старих друзів, знайомих або колег. Використайте це для того, щоб свіжим поглядом подивитися на ваші погляди стосовно дружби та відносин до інших. Можливо, саме час завершити дружбу, яка вже давно перестала дарувати позитивні емоції.

Телець

Період Ретрограду стане для Тельців моментом кар’єрного та духовного росту. Можливі разючі зміни на роботі, в особистій сфері. Якщо ви давно мріяли про те, щоб пройти професійні курси, вивчити англійську, зайнятися йогою чи дізнатися більше про мистецтво, то зараз саме час! Але не забувайте про відпочинок та релакс, адже постійна гонитва за досягненнями дуже позбавляє сил.

Близнюки

Не пощастить у цей період Близнюкам, які обожнюють подорожувати. Зірки передбачають, що буде велика ймовірність скасування рейсу чи його перенесення. Тому будьте готові до того, що ваші плани можуть кардинально змінитися. Також у цей час не варто планувати майбутні подорожі: купувати квитки, бронювати житло.

Рак

Для Раків ретроградний Меркурій принесе кардинальні зміни у сфері фінансів. Гроші можуть як збільшитися, так і дуже зменшитися. Цілком можливо, що ви отримаєте повернення старого боргу чи велику премію на роботі. Але також існує ймовірність, що все буде навпаки: затримуватимуть виплати, не повернуть обіцяні гроші.

Лев

У період ретроградного Меркурія Левам можна планувати одруження, робити пропозицію. А от з розлученням краще почекати. Цілком можливо, що у цей час до вас повернуться люди з минулого: колеги, ділові партнери, колишні кохані.

Діва

Для Дів цей період ідеально підійде для приділення уваги здоров’ю. Саме час розібратися зі своїми хронічними проблемами. Зверніться до лікаря одразу, як відчуєте перші симптоми. Не зайвим буде скорегувати харчування, більше займатися спортом, приймати вітаміни для підтримки імунітету. Але з операціями краще почекати та впевнитися в їх необхідності.

Терези

Ретроградний Меркурій подарує Терезам ідеальний період для планування сім’ї та дітей. Якщо ви давно замислювалися про вагітність, то саме час перейти від планів до конкретних дій. Можливо, доведеться змінити садок чи школу, віддати дитину на нові гуртки.

Скорпіон

У Скорпіонів у цей період все крутитиметься навколо нерухомості. Можливі покупки нової ділянки, квартири чи будинку. Є ймовірність, що саме під час Ретроградного Меркурію вам захочеться зробити ремонт, змінити меблі чи взагалі змінити місце проживання. Але перед тим, як зробити серйозний крок, дуже добре все обмисліть.

Стрілець

А Стрільцям у цей період не щастить. Можливі серйозні поламки у техніці, важливі плани будуть змінюватися, колеги можуть підвести. Тому будьте обережні й обачні, не довіряйте свої секрети та слідкуйте за цінними паперами.

Козоріг

Більше часу приділяйте своїй творчості та хобі. Зірки вважають, що саме відданість своїй справі приведе вас до успіху. Будьте вірні собі та довіряйте власній інтуїції. Ваш внутрішній голос підкаже вам правильний шлях.

Водолій

У цей період на вас чекають великі зміни. Це стосується і вашого внутрішнього стану, і зовнішності. Зірки вас у бажанні до змін підтримають. Можна почати займатися новими хобі, зробити татуювання, пофарбувати волосся чи повністю оновити гардероб. Також саме час почати займатися спортом, перейти на правильне харчування, відмовитися від шкідливих звичок.

Риби

Для Риб цей період ідеально підійде для рефлексії. Якщо ви давно планували «покопирсатися у собі», то Ретроградний Меркурій цьому максимально сприятиме. Саме у цей час відбуватиметься зміна пріоритетів, поглядів на житті. Не бійтеся цих змін, адже вони підуть на краще.

Ретроградний Меркурій — це лише особливий період. Не варто його боятися чи переховуватися. Приймайте всі неочікувані зміни з посмішкою, так період ретроградного руху не зможе вибити вас з колії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?