Базовий осінній гардероб жінки 2021: 7 стильних образів на кожен день
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Базовий осінній гардероб жінки 2021: 7 стильних образів на кожен день

Базовий осінній гардероб жінки 2021: 7 стильних образів на кожен день
Джерело:  online.ua

Сучасна мода — це про комфорт та динаміку. Така тенденція стосується й осіннього гардеробу. Стильний Гід Онлайн підготував для вас добірку обов'язкових речей базового гардеробу цієї осені та фото і відео стильних луків 2021.

Скільки разів ви зазирали до шафи та розуміли, що знов не маєте чого вдягти? Щороку ми купуємо багато модного одягу, проте пізніше не можемо комбінувати його між собою.

Важливо зрозуміти, що на ваших полицях мають бути, як універсальні, так і трендові речі. Універсальні складатимуть основу образу, а трендові робитимуть його цікавішим. Наприклад, до основного гардеробу ми відносимо білу та чорну оверсайз футболку, а речі з драпіруванням до модного.

Різниця полягає у тому, що мода змінюється. Якщо ваш одяг буде лише швидким трендом, тоді його доведеться занадто часто оновлювати, витрачаючи при цьому багато грошей та часу.

Оновлювати базовий гардероб доведеться лише, якщо речі вже в недоброму стані. В такому випадку їх можна буде віддати на перероблення чи людям, які цього потребують.

Що входить в базовий осінній гардероб 2021?

Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Перед тим, як збиратися за покупками, краще передивитися що є в шафі, чого варто позбутися та що потрібно придбати.

Список необхідних речей в осінньому гардеробі 2021:

  • Куртка

  • Бомбер

  • Тренч

  • Пальто

  • Спідниця

  • Джинси прямого крою або mom

  • Штани темного чи нейтрального кольору

  • Біла, чорна та інші оверсайз футболки нейтральних кольорів

Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

  • Оверсайз кардиган на ґудзиках

  • Жилетка

  • Біла сорочка оверсайз

  • Піджак прямого крою на кількох ґудзиках

  • Теплий светр чи світшот

Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

  • Черевики: челсі, ботфорти, ботильйони

  • Туфлі: лофери, лодочки на підборах чи без

  • Кеди, кросівки

До цього списку кожного року можна додавати кілька трендових речей. Це може бути сумка, незвичайні черевики, хустка чи окуляри.

Базовий осінній гардероб з нуля - відео

Стильні образи осінь 2021

1. Светр, штани, пальто, улюблені черевики

   Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Дуже практичний та стильний образ з базового гардеробу. Він підійде для прогулянки містом, побачення, ділової зустрічі чи навчального закладу.

Основою будуть класичні штани темного кольору або темні джинси. Обов'язково надаємо перевагу високій талії. До них надягаємо светр, пуловер чи лонгслів. Чим менше різних кольорів — тим простіше складати образ.

Додайте трохи улюблених аксесуарів. Головне, аби їх колір збігався з кольором фурнітури на сумці, рюкзаку чи деталей на взутті.

Зверху надягаємо пальто. Воно може бути, як з поясом, так і без. Бежевий колір гарно гармонує з чорним, білим та сірим. На ноги взуваємо челсі чи ботфорти.

2. Худі, джинси, пальта, кросівки

Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Трохи менш класичний варіант попереднього образу приваблює комфортом та зручністю. Таку комбінацію можна вдягти в університет, на прогулянку з друзями, собакою чи подорож.

Сміливо вдягаємо улюблене тепле худі та джинси. Темне пальто добре доповнюватимуть джинси світло-синього кольору. Вони теж мають бути на високій талії.

Якщо ви не полюбляєте туфлі, діставайте кеди та кросівки, завдяки яким ви з легкістю пройдете містом годину чи дві. Зверху надягаємо пальто та беремо улюблену сумку. Наприклад, багет чи на довгому ремінці.

3. Піджак, лонгслів, штани, лофери

Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Основою цього образу є лонгслів та штани. Якщо вам хочеться менш класичного варіанту, вдягайте джинси. Головне — правильно поєднати між собою кольори та обрати низ с високою талією. Лонгслів з низькою талією може візуально викривити вашу фігуру.

Зверху надягаємо піджак. Головне, аби він був оверсайз. Він може бути, як в клітинку, так і монохромним. На ноги взуваємо лофери. Ця комбінація доречно виглядатиме на роботі чи навчанні.

Якщо ви раптом не маєте піджака прямого крою, спробуйте поверх нього вдягти товстий ремінь. Таким чином ви підкреслите талію та врятуєте неактуальну річ.

4. Бомбер, светр, джинси mom, кросівки чи лофери

Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Цього року бомбери знову в моді. Комусь вони не подобаються, а хтось їх полюбляє ще з 2016. Головний критерій бомбера у 2021 — його довжина. Він має закривати сідниці та пахову зону.

Зверніть також увагу на те, щоб куртка не мала занадто міцної гумки знизу. Інакше такий одяг зробить вашу верхню частину тіла більш об'ємною.

Додаємо улюблені джинси mom, светр та взуття й образ готовий.

5. Спідниця, светр, черевики, тренч

Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Ще один варіант для теплої осені. Тренч гарно підійде на сонячну, трохи вітряну погоду. Він вже давно став звичною базою осіннього гардеробу.

Цього року хітом стали шкіряні спідниці, спідниці на запах та дзвіночки. З бежевим тренчем добре поєднується чорна спідниця чи будь-яка інша універсального кольору.

Аби зробити образ трохи цікавішим, спробуйте вдягти чорні колготки у великий горошок. На ноги взуємо високі черевики чи лофери.

6. Кардиган, джинси, кросівки, лонгслів

  Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Останні два роки мережу зірвали оверсайз кардигани з великими ґудзиками. Вони гарно поєднуються з футболками чи лонгслівами. Спробуйте зробити образ монохромним, проте зверху вдягти яскравий кардиган. Він може бути елементом, як класичного, так і спортивного образу.

Знизу вдягаємо улюблені прямі джинси та кросівки. Доповнюємо образ сумкою чи шопером з цікавим написом.

7. Жилетка, сорочка, штани чи спідниця, черевики

  Базовий гардероб 2021 (фото - колаж)

Колись жилетки вважалися одягом для бабусь та дідусів, проте трендові жилетки з V-вирізом гарно пасуватимуть поверх білої сорочки.

Такий образ не дозволить вам змерзнути, при цьому залишаючи офіційний та затишний вигляд. Комбінувати жилетку можна, як зі штанами, так і зі спідницею.

Базовий осінній гардероб 2021 - 75 стильних образів (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?