Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні жіночі стрижки 2024 - зачіски на коротке, середнє, довге волосся

Джерело:  online.ua
Модні жіночі стрижки 2024

Тренди на жіночі стрижки змінюються з кожним роком. І у 2024 році стилісти вже склали список модних стрижок на різну довжину волосся. Гід Онлайн розповідає, які модні стрижки будуть у трендах 2024 року - в добірці є зачіски на коротке, середнє і довге волосся. Оновіть свій стиль і додайте трендових ноток у свій лук.

Модні стрижки 2024 на коротке волосся

Каре каскадом

Модні стрижки 2024 на коротке волосся

Каре залишається у тренді вже протягом багатьох років. А у 2024 році наймоднішим вважатиметься каскадне каре. Фішка стрижки в багатошаровості і переходу від короткого волосся до довшого. Ця стрижка універсальна і підійде жінці будь-якого віку з різною формою обличчя.

Квадратну форму каскадне каре трохи округлить та пом’якшить, у овальному підкреслить лінії обличчя, а у круглому допоможе візуально витягнути та приховати щічки. За нею легко доглядати та дуже просто робити укладку: випрямити, накрутити чи додати об’єм на корені.

Також вона відмінно поєднується з чубчиками будь-якого виду, надає додатковий об'єм тонкому волоссю та має безліч варіацій виконання. Тож не дивно, що саме каре каскадом входить до наймодніших жіночих стрижок 2024 року.

Піксі

Модна стрижка на коротке волосся - тренди 2024

Ця стрижка увійшла у список трендів ще минулого року. І у 2024 не збавляє обертів! Піксі - універсальна стрижка, яка пасує майже всім. За нею не потрібно довго доглядати чи постійно оновлювати.

Виглядає піксі як коротка стрижка з різною довжиною волосся та градуюванням. З нею ви можете змінювати образи хоч кожен день: сьогодні — жіночний та ніжний, завтра — спортивний, а післязавтра — яскравий та незвичайний. Особливо піксі підійде жінкам з тонким волоссям, адже так вдасться додати об’єму. Але якщо у вас пористе, пухнасте волосся, то піксі — не найкраща ідея.

Але головна перевага цієї жіночої стрижки на коротке волосся – гранична простота у догляді. Вона не потребує укладання та ретельного розчісування, що дозволяє значно економити час. А для того, щоб піксі продовжувала виглядати так, як задумано, достатньо лише раз на місяць відвідувати перукаря. Бажано – одного й того ж.

Гарсон

Модні стрижки 2024 на коротке волосся

Це стильна та трендова стрижка, яка гарно підкреслює овал обличчя. Гарсон являє собою коротку довжину з косим, трохи рваним чубчиком. Вона підійде жінкам з овальним обличчям та худими вилицями.

А от жінкам з круглим обличчям та щічками краще придивитися до інших варіантів. Цю стрижку краще вибирати тим жінкам, які мають рівне волосся. Якщо ж у вас пориста хвиляста структура волосся, гарсон не підійде. Обмежень по віку немає: стрижка підійде як молодим дівчатам, так і жінкам у віці.

Що стосується основних переваг цієї жіночої стрижки на коротке волосся, то це простота у догляді, мінімальні вимоги до засобів для стайлінгу, можливість значної зміни стилю чисто за рахунок укладання та надання волоссю додаткового об'єму.

Модні стрижки 2024 на середнє волосся

Каскад

  Модні стрижки 2024 на середнє волосся

Це одна з найтрендовіших стрижок у 2024 році. Вона являє собою волосся різної довжини, де довші пасма лишаються на нижній частині, а короткі на верхній. Каскад виглядає дуже легко та повітряно, тому добре підійде для жіночних, ніжних образів.

Стрижка пасує для будь-якої форми обличчя, але найкраще виглядає на овальному. Також каскад круто підкреслить тонке волосся і додасть йому об’єму. Робити каскад потрібно на м’яке та рівне волосся, а от з пухнастим та кучерявим краще підібрати інші варіанти. Що стосується власниць січених пасм, то дана стрижка також не буде для них оптимальною.

Крім того, якщо ця жіноча стрижка на середнє волосся зроблена правильно, вона зберігатиме свою форму навіть після відростання, що значно спрощує догляд за нею.

Подовжений боб

Модна стрижка на середнє волосся - тренди 2024

У 2024 році у списку трендів буде і подовжений боб, який ідеально пасуватиме жінкам з середньою довжиною. Така стражка не потребує постійних укладок та щоденного догляду.Виглядає боб дуже ефектно та підкреслює виразні риси обличчя.

Подовжений боб виглядає гарно і з чубчиком, і без нього. Існує безліч варіантів носити таку стрижку: вирівняти, накрутити локони, зібрати у пучок, додати об’єму у коренів та перекинути на одну сторону. Якщо маєте сухе волосся з посіченими кінчиками, то боб ідеально вам підійде. Адже завдяки градуюванню та багатошаровості вдасться прибрати значну частину пошкодженого волосся, але не прибирати довжину.

Але головна перевага цієї жіночої стрижки на середнє волосся – універсальність. Вона підходить всім представницям прекрасноъ статі незалежно від форми та особливостей рис обличчя та типу волосся. Та й доглядати її не дуже складно.

Шег

Модні стрижки 2024 на середнє волосся

Шег — це ще одна модна стрижка, яка буде у тренді у 2024 році. Вона являє собою трохи недбалий та легкий варіант стрижки, яка йде шарами. З англійської вона перекладається як кудлатий, тому й вигляд має такий, ніби ви зовсім не переймалися укладкою. При цьому вона підкреслює легкість, елегантність та жіночність. На середній довжині шег виглядає дуже модно та жіночно.

Модні стрижки 2024 на довге волосся

Прямий зріз

Модні стрижки 2024 на довге волосся4

Така проста, але дуже актуальна стрижка буде у тренді в 2024 році - вона виглядає максимально стильно саме на довгому волоссі. Просто попросіть перукаря рівненько підрізати волосся. Ця стрижка точно не має жодних обмежень і підійде жінкам будь-якого віку з будь-якою текстурою волосся.

Щодо переваг, то тут все очевидно. Ця жіноча стрижка на середнє волосся максимально проста у догляді, надає додатковий обсяг зачісці, ще й поєднується з практично будь-яким одягом та рисами обличчя.

Багатошарові стрижки

Модна стрижка на довге волосся - тренди 2024

Багатошаровість — це тренд 2024 року. І саме на довгому волоссі така стрижка виглядає максимально ефектно. Її фішка в тому, щоб зробити волосся шарами різної довжини. Найдовші залишаються знизу, а короткі на маківці. Вона не потребує постійних укладок та гарно виглядає буквально завжди.

Що стосується переваг, то головне у цієї жіночої стрижки на довге волосся – простота. Практично будь-який майстер може з нею впоратися, тому вам не доведеться регулярно відвідувати дорогі салони краси.

Лисячий хвіст

Модні стрижки 2024 на довге волосся

Це цікавий варіант стрижки, який виглядає дуже креативно. Стрижка нагадує лисячий хвіст і має вигляд букви V. Тобто волосся має не рівний зріз - по центру довге, по краях коротке. Така стрижка виглядає гарно на жінках з будь-яким овалом обличчя та підкреслить різні образи: жіночний, романтичний, яскравий, спортивний.

Головна перевага цієї жіночої стрижки на довге волосся - її не потрібно часто коригувати, оскільки якщо все зроблено правильно, то вона продовжуватиме зберігати свою форму в міру відростання.

Модні стрижки 2024 - тренди (відео)

Ось такі жіночі стрижки будуть у моді в 2024 році. Зрозуміло, це далеко не повний список, але перераховані нами ідеї будуть у тренді однозначно. Вони чудово підкреслять риси вашого обличчя та допоможуть створювати чудові образи. Зберігайте цей матеріал, щоб знати, яку робити стрижку у стиліста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?