Модні сукні весна-літо 2022 — що буде в тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні сукні весна-літо 2022 — що буде в тренді

Модні сукні весна-літо 2022 — що буде в тренді
Джерело:  online.ua

З приходом тепла нам всім хочеться зняти теплі куртки й замінити їх на легкі сукні. Перш ніж поновити гардероб, потрібно ознайомитися з сучасними трендами. Гід Онлайн зібрав тренди по сукням на 2022 рік - дізнайтеся, що буде в моді весною та влітку.

Модні сукні весна-літо 2022

Шкіряні сукні

Модні сукні 2022 (фото - колаж)

Весною та влітку 2022 року будуть особливо популярні сукні зі шкіри. Дизайнери приділяють особливу увагу матеріалам - в тренді будуть як вироби з натуральної шкіри, так і з екологічних замінників.

Одягти такі сукні можна і на прогулянку, і на роботу в офіс. Побачити подібні сукні можна у лінійках відомих дизайнерів Chloé, Chanel, Saint Laurent, Hermès. Також пошукати подібні стильні сукні зі шкіри чи екозамінників можна у магазинах мас-маркету: Zara, Reserved.

Сукні з бахромою

  Модні сукні 2022 (фото - колаж)

Одним з мікротрендів у 2022 році вважається бахрома. Тому сукні з таким елементом декору будуть дуже стильно виглядати навесні та влітку.

Трендовими вважатимуться сукні, які повністю створені у стилі бахроми або мають її лише як дизайнерське доповнення. Побачити такі особливі сукні можна у модних лінійках Dior, Hermès, Chanel, Ami, Johanna Ortiz та у магазинах мас-маркет.

Міні-сукні

Модні сукні 2022 (фото - колаж)

Сукні у стилі міні підкреслюють жіночність і сексуальність. Вони будуть у тренді у 2022 році і весною, і влітку. Такі коктейльні сукні можна одягати на прогулянки, побачення. А якщо доповнити сукню міні подовженим піджаком високими чобітками, то можна одягти її і на роботу в офіс. Побачити такі коктейльні сукні можна на показах Fendi, Chanel, Balmain.

Сукні з відкритими плечима

Модні сукні 2022 (фото - колаж)

Ще один мікротренд 2022 року — одяг з відкритими плечима. Він поєднує у собі витонченість і пікантність. Такі сукні просто створені для побачень чи особливих подій.

Але якщо правильно доповнити їх аксесуарами та іншими елементами одягу, можна носити кожен день. Побачити такі сукні можна в колекціях Anouki, Dolce & Gabbana, Ermanno Scervino.

Вінтажні та ретро-шик

  Модні сукні 2022 (фото - колаж)

Цей тренд допоможе відчути себе справжньою Мерлін Монро, Коко Шанель чи Одрі Хепберн. Адже у 2022 році в тренді будуть вінтажні сукні, у стилі ретро. За допомогою цього тренду можна повторити унікальні луки відомих зірок минулого.

Тож у моді будуть сукні з рюшами, мереживом. Знайти сукні з такими вінтажними фасонами можна у Bora Aksu, Simone Rocha. Назвати цей тренд повсякденним важко, скоріше він добре підійде для особливих подій.

Сукні в’язані 

  Модні сукні 2022 (фото - колаж)

Хенд-мейд у тренді в 2022 році! Тому якщо маєте хист до в’язання, то цей тренд вам прийдеться до смаку. Модними вважатимуться будь-які в’язані сукні різної довжини та фасону.

Це, скоріше, літній тренд. Але можна спробувати одягати їх теплою весною чи восени. Якщо ж в’язати ви не вмієте, то можна придбати такі сукні у Max Mara чи Etro.

Неонові яскраві сукні

  Модні сукні 2022 (фото - колаж)

Вже кілька років поспіль тримається тренд на неоновий одяг. У 2022-му він торкнеться весняних і літніх суконь. Яскраві сукні притягують погляд та виділяють свою власницю з натовпу. Тому якщо хочете бути у центрі уваги, беріть неон на замітку. Чим яскравіше, тим краще! Шукайте неонові сукні на показах Dior, Saint Laurent, Valentino.

Трендові сукні 2022 — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?