Капсульний гардероб 2022 — 10 речей, які можна носити круглий рік
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Капсульний гардероб 2022 — 10 речей, які можна носити круглий рік

Капсульний гардероб 2022 — 10 речей, які можна носити круглий рік
Джерело:  online.ua

Базові речі — це основа будь-яких образів на кожен день, для різних подій. Такі базові речі складають капсульний гардероб. Він дає можливість створювати універсальні образи на кожен день, не витрачаючи кошти на непотріб. Фішка капсули в тому, що до неї включена невелика кількість речей, які поєднуються між собою. Гід Онлайн розповідає, які 10 речей мають бути у капсульному гардеробі 2022 на будь-яку пору року та погоду.

Речі з капсульного гардероба мають поєднуватися між собою. Тому у кожної речі має бути хоча б одна пара. Якщо одна річ не може поєднатися з іншими, то краще її не додавати у капсулу.

Всі речі мають бути в одній кольоровій гамі. Як правило, це прості класичні відтінки, які легко поєднуються між собою. Зазвичай це білий, чорний, сірий та бежевий. Але вибирати кольори капсули потрібно з урахуванням свого кольоротипу.

В кожному образі має бути акцент, який першим втрапляє в око. Зазвичай в умовах базових речей розставити акценти можна за допомогою аксесуарів. Але акцентом може бути річ яскравого відтінку чи з цікавим принтом.

10 універсальних речей для капсульного гардероба

Теплий джемпер

 Фото - колаж

Незамінною у капсульному гардеробі є річ, яка б зігрівала у прохолодну погоду. Пропонуємо додати до своєї капсули теплий якісний джемпер вільного крою. Краще вибирати річ нейтральних відтінків: чорний, білий, сірий, бежевий - вона стане універсальною, адже її можна буде додати до будь-яких луків. Влітку джемпер можна надягти у вітряний вечір, весною та осінню у прохолодну погоду, а взимку утеплити лук, вдягнувши джемпер під пальто чи пуховик.

З чим носити: футболки, топи контрастних кольорів, класичні сорочки.

Вільні mom jeans

 Фото - колаж

Важко уявити стильну капсулу без однієї пари джинсів. Вибирати їх потрібно згідно з сучасними тенденціями. З джинсами можна складати і луки на прогулянку, і на побачення. Краще відмовитися від обтягуючих джинсів скіні й віддати перевагу mom jeans. Колір — на ваш смак. Але універсальним буде голубий.

З чим носити: туфлі на підборах, кеди, кросівки, футболка, сорочка.

Проста водолазка

 Фото - колаж

Вона ідеальна для офіційних луків, але можна додавати і до луків для прогулянок, побачень. Це максимально універсальна річ, адже підходить і під джинси, і під різні спідниці, брюки. Краще вибирати водолазку в нейтральних відтінках та без принтів чи декоративних елементів. Універсальними є чорний, білий, бежевий. Так водолазка доповнить всі інші елементи гардеробу. А щоб зробити класичний образ більше цікавим, можна додати гарну брошку чи намисто.

З чим носити: підбори, класичні брюки, завужені спідниці.

Об’ємна худі

 Фото - колаж

Важко знайти більш універсальну річ, ніж худі. Саме такі кофти стануть основою луків стрітстайл для будь-кого. Краще вибирати просту модель, об’ємну, без зайвих елементів декору: стразів, намистин. Також краще відмовитися від худі з принтами та яскравими малюнками. Проста річ без зайвого дизайну стане універсальною та простою.

З чим носити: кросівки, пальто, джинсові куртки, кеди, грубі черевики.

Класична спідниця-олівець

 Фото - колаж

Для створення офіційних луків для роботи обов’язково потрібно мати у своєму гардеробі одну спідницю. Це може бути модель міді з тканини, шкіри або екошкіри. Доповнити таку спідницю можна з масивним ременем. Але така модель може допомогти створити і образи для прогулянок: просто замінюємо туфлі на підборах на кросівки, чобітки, кеди, а на верх надягаємо футболку та джемпер або худі.

З чим носити: сорочки, туфлі на підборах, кросівки, футболки.

Проста однотонна футболка

 Фото - колаж

Для створення капсульного гардероба обов’язково потрібно мати однотонну футболку. Вона стане основою для майже всіх луків. Футболку можна надягти для офіційних луків, на прогулянку, побачення. Футболка гарно поєднається як з кросівками, так і з підборами. Краще вибирати однотонні прості футболки чорного або білого кольорів без дизайну.

З чим носити: джинси, спідниці, кросівки, кеди, грубі черевики, кросівки.

Біла сорочка

   Фото - колаж

Максимально універсальна річ — це біла сорочка. Вона підійде для абсолютно будь-яких образів. Для офіційного лука одягаємо сорочку з брюками чи спідницею, для прогулянки надягаємо джинси, топ, а сорочку поверх нього. Її можна заправити, зав’язати чи лишити рівною. Краще вибирати сорочку вільного крою (неприталену) без дизайну.

З чим носити: будь-які речі гардероба.

Класичні штани

 Фото - колаж

Образи для роботи чи відвідування офіційних установ важко уявити без брюк класичного крою. Дизайнери пропонують вибирати вільні моделі, в яких ви будете відчувати себе комфортно. Поєднати штани можна як з підборами, так і зі сланцями, кросівками. На весну і літо можна одягти штани з футболкою, сорочкою. Весною і влітку добре пасуватиме водолазка.

З чим носити: сорочки, джемпери, кофти, водолазки, туфлі на підборах, кеди.

Прості човники

 Фото - колаж

Важко уявити більш універсальну модель взуття, ніж човники. Вони можуть доповнити абсолютно будь-який образ, поєднуються як із сукнями, спідницями, так і з джинами. Секрет їх успіху в простоті та вишуканості. Краще вибирати однотонну модель класичних кольорів: чорні, білі, бежеві.

З чим носити: джинси, класичні брюки, спідниці.

Білі кеди та кросівки

 Фото - колаж

І завершує універсальний капсульний гардероб остання річ — білі кросівки. Це ідеальний елемент для створення стрітстайл луків. Білі кросівки поєднують у собі гарний зовнішній вигляд і комфорт. Краще їх одягати на прогулянки чи довготривалі заходи, аби не втомитися. Вони вдало зможуть доповнити будь-який лук.

З чим носити: джинси, спідниці, сукні, класичні штани.

Що буде в моді у 2022 році - стильні речі та їх поєднання (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?