Найвдаліша дата 2022 року для кожного знака зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Найвдаліша дата 2022 року для кожного знака зодіаку

Найвдаліша дата 2022 року для кожного знака зодіаку
Джерело:  online.ua

У 2022 році для представника кожного знака зодіаку настане своя магічна дата, коли під силу буде абсолютно все. Гід Онлайн розповідає, в які дні варто шукати свою другу половину, розпочинати нові проєкти або ж кардинально змінювати своє життя.

Овен

Найвдалішим днем для Овенів буде 18 серпня 2022 року. Їх небесний покровитель, Юпітер, здійснюватиме перехід по сузір’ю Овна з 10 травня до 28 жовтня. Така подія відбувається лише раз на 12 років, і піковий момент цього переходу припадає якраз на 18 серпня.

Цей час буде найбільш сприятливим для нових знайомств, реалізації свого творчого потенціалу, а також пошуку нових можливостей для покращення свого життя.

Телець

Тельцям більш всього везтиме 13 травня 2022 року. Особливо сприятливий момент настане, коли Сонце у знаці Тельця співпаде з Північним вузлом. У Тельців буде можливість по-новому подивитися на своє життя, переглянути свої стосунки з оточуючими та розкрити нові грані своєї особистості.

Деякі Тельці зможуть вдало змінити рід діяльності або ж досягнути нових вершин у професійній сфері.

Близнюки

Для Близнюків самим сприятливим днем стане 30 травня 2022 року. У цей день розпочнеться оновлення місячного циклу, що принесе Близнюкам багато нових можливостей. Це стосуватиметься реалізації найзаповітніших бажань та давно задуманих планів.

Місяць буде поєднаний з Юпітером та Марсом, що дасть Близнюкам необхідну мотивацію для досягнення поставлених цілей.

Рак

Найвдаліший день для Раків – 17 липня 2022 року. Сонце та Меркурій вишикуються в один ряд у сузір’ї Рака, утворюючи так зване Казімі Меркурія. Раки отримають неймовірний приплив сил, інтуїцію та ясність розуму, щоб розпочинати будь-які справи та проекти.

Також цей день буде сприятливим для того, щоб зайнятися самопізнанням та самовдосконаленням. Особливо щаститиме творчим представникам цього знаку.

Лев

Леви зможуть спіймати удачу за хвіст 31 липня 2022 року. В принципі, все літо для Левів буде вдалим, але саме останній день липня відзначиться для них небувалим сплеском позитиву.

Цей день краще всього підходить для початку нових стосунків, адже Юпітер знаходитиметься у п'ятому будинку радості та романтики. Також Леви отримають натхнення для реалізації давно задуманих творчих проєктів.

Діва

Для Дів самим вдалим днем стане 16 лютого 2022 року. Це пов’язане з ретроградною фазою Венери – планети-покровителя Дів. Представники цього знаку Зодіаку зможуть переоцінити власне життя та почати нові стосунки.

Особливо це стосується самотніх Дів, яким не надто щастило у пошуку партнера. А ще Венера об’єднається з Марсом, що тільки збільшить шанси на знайомство з другою половиною.

Терези

Найвдалішим днем для Терезів буде 22 жовтня 2022 року. Їхня планета-покровитель, Венера, знаходитиметься впродовж всього жовтня в сузір’ї Терезів, досягнувши піку 22 числа.

Окрім цього, Венера і Сонце утворять так звану «Зоряну точку Венери». Це допоможе Терезам здійснити свої заповітні мрії, отримати максимум задоволення від життя та зустріти свою пару.

Скорпіон

Скорпіонам більше всього везтиме 15 листопада 2022 року. Венера та Юпітер проходитимуть через сузір’я Скорпіона, тому представника цього знаку Зодіаку пощастить у будь-яких починаннях, будь-то кар’єра, бізнес, чи стосунки з протилежною статтю.

Цей день буде дуже вдалим для флірту, тому Скорпіони зможуть, нарешті, стати ближчими з людиною, яка давно подобається.

Стрілець

Найвдаліший день для Стрільців – 23 листопада 2022 року. Впродовж останніх півтора роки представникам цього знаку не надто щастило, але на початку третьої декади листопада ситуація докорінно зміниться.

Сприятливе положення Венери та Меркурія дасть можливість Стрільцям здійснити свої бажання та прийняти участь у вражаючих подіях. Також вони зможуть наладити своє особисте життя.

Козоріг

Найбільш вдалим днем для Козорогів буде 8 січня 2022 року. Цим вони зможуть завдячити ретроградній Венері, яка досягне піку своєї фази.

Козороги отримають шанс по-новому подивитися на свої цінності та розставити пріоритети у житті. Також у цей день їх очікують доленосні події, що стосуватимуться особистого життя. А ще, положення Сонця у «Точці зірки Венери» дасть Козорогам більше натхнення для нових звершень.

Водолій

Найсприятливішою датою для Водоліїв стане 6 березня 2022 року. Саме у цей день Венера вирівняється з Марсом, що відкриє перед Водоліями безліч можливостей для нових знайомств та амурних справ.

Це найкращий час, щоб розпочати весняний роман, який згодом може вилитися у щасливий шлюб. Також початок березня буде дуже сприятливим для творчих починань.

Риби

Рибам як ніколи щаститиме 12 квітня 2022 року. Цей день буде пов’язаний з містикою та космічними силами. Покровитель Риб, Юпітер, поєднається з іншим небесним тілом – Нептуном. Це посилить творчі здібності Риб, дасть їм безліч нових ідей, та допоможе їм зайнятися самовдосконаленням на духовному рівні.

Також Риби зможуть почати новий бізнес-проєкт та реалізувати себе у новій сфері професійної діяльності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?