Подарунки на 14 лютого — оригінальні ідеї для коханої дружини
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Подарунки на 14 лютого — оригінальні ідеї для коханої дружини

Подарунки на 14 лютого — оригінальні ідеї для коханої дружини
Джерело:  online.ua

День святого Валентина - це свято, коли ви можете продемонструвати почуття до своєї другої половинки. Простіш за все це зробити за допомогою крутого подарунку. Розгубилися з вибором та ще не визначилися, що подарувати дружині на День закоханих? Гід Онлайн склав добірку з оригінальними ідеями подарунків для дружини на 14 лютого - в нашому списку є все, щоб здивувати будь-яку красуню.

Подарунки на День святого Валентина — ідеї на 14 лютого

Ювелірна прикраса

Фото: pexels.com

День святого Валентина – чудова можливість подарувати коханій ланцюжок, сережки, браслет чи іншу ювелірну прикрасу. Деякі чоловіки хибно вважають, що така прикраса має обов’язково бути виконана з золота чи срібла, що, звісно, робить її дуже дорогою.

Насправді зараз існує доволі багато недорогої, красивої та якісної біжутерії, а також прикрас з напівдорогоцінним камінням на будь-який смак. Крутий подарунок дружині на 14 лютого можна зробити й не за всі гроші!

Парфум

Фото: pexels.com

Подарувати парфум дружині на 14 лютого буде безпрограшним варіантом. Але ви маєте правильно підібрати саме той аромат, який підійде вашій коханій.

У всіх смаки різні, тому краще заздалегідь поцікавитися у дружини, яким ароматам вона віддає перевагу – легким, вечірнім, з відтінками трав, мускусу, тощо. Також не соромтеся задавати питанням консультанткам у парфумерному магазині.

Набір для манікюру

Фото: pexels.com

Вибравши такий подарунок для коханої, ви точно не прогадаєте, адже це позбавить її необхідності регулярно відвідувати манікюрний салон та зекономить її час. Зазвичай, у такий набір входять всі необхідні для створення манікюру інструменти (ножиці, кусачки, лопатка, напилок, тощо), матеріали, а також ультрафіолетова лампа, яка використовується для полімеризації сучасних лаків.

Шкатулка для прикрас

Фото: envato.com

Якщо у вашої дружини багато різних прикрас та біжутерії, і при цьому немає спеціально відведеного місця для їх зберігання, з цією задачею впорається шкатулка. Така шкатулка може мати різний розмір, форму та колір, а також бути оснащеною різними секціями та відділами. Також у неї може бути різне зовнішнє декорування – під дерево, під шкіру, з вирізьбленими візерунками, тощо.

Ваза для квітів

Фото: unsplash.com

Такий витончений презент здатний прикрасити інтер’єр будь-якого будинку. Його гарантовано оцінить ваша дружина, особливо якщо ви врахуєте її вподобання в плані стилю та мистецтва. На такій вазі може бути репродукція картини улюбленого художника вашої дружини чи навіть невелика мозаїка. До того ж, в майбутньому вам буде куди помістити квіти, які ви даруватимете своїй коханій.

Прилади для кухні

Фото: envato.com

Якщо ваша дружина полюбляє куховарити – мультиварка, міксер, блендер чи кухонний комбайн стануть для неї відмінним подарунком. Такі прилади суттєво збільшують різноманіття страв, які можна приготувати, та скорочують час, необхідний на підготовку інгредієнтів. При цьому дружина зможе швидко та легко готувати здорову їжу, сповнену вітамінів та корисних речовин.

Білизна

Фото: envato.com

Ще один відмінний варіант для подарунку – комплект білизни. Достатньо заздалегідь уточнити розмір у дружини, а далі ви зможете вибирати речі за власним смаком. Зазвичай на полицях магазинів представлено безліч варіантів по стилю, відтінку та формі. Окрім нижньої білизни можна звернути увагу на спокусливі нічні сорочки або шовкові халати, вдягнувши які, дружина виглядатиме привабливо та еротично.

Блокнот

Фото: envato.com

Завдяки особистому записнику ваша дружина зможе краще розпланувати свій час та нотувати важливі справи. У блокнота може бути красива декоративна обкладинка, наприклад зі шкіри. Також в записнику може бути календар, тримач для авторучок чи калькулятор. Деякі блокноти навіть закриваються за допомогою ключика.

Дзеркало з підсвіткою

Фото: envato.com

Таке дзеркало допоможе вашій коханій у комфорті наносити макіяж при будь-якому загальному освітленні в домі. Завдяки світлодіодному підсвічуванні у ньому видно кожну деталь. До того ж, воно чудово впишеться до інтер’єру ванної кімнати або спальні.

Сертифікат

Фото: envato.com

Якщо вам важко визначитися з вибором подарунку – надайте цю можливість своїй другій половині. Подаруйте сертифікат на шопінг в брендовий бутік, на відвідування спа-салону або ж на похід в ресторан з екзотичною східною кухнею. Головне – враховуйте вподобання дружини, а далі можна проявити фантазію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?