Перевірені прикмети для залучення грошей — як розбагатіти у 2022 році
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Перевірені прикмети для залучення грошей — як розбагатіти у 2022 році

Перевірені прикмети для залучення грошей — як розбагатіти у 2022 році
Джерело:  online.ua

Грошей багато не буває — скільки не працюй, грошей часто не вистачає і накопичити необхідну суму на омріяну покупку не вдається роками. І причина в цьому не тільки в низькооплачуваній роботі. Можливо, ви просто не можете правильно користуватися грошима? Гід Онлайн зібрав дієві народні прикмети та поради астрологів, які допоможуть збільшити статки та забути про пустий гаманець.

Народні прикмети для залучення грошей

 Фото: envato.com

  • Щоб притягнути прибуток у дім або квартиру, потрібно обов’язково ставити віник у куток. А щоб прикмета точно спрацювала, його потрібно перевернути догори ногами. За повір’ям, такий віник перетворюється на справжній магніт, притягуючи гроші в дім.

  • Гаманець не має бути пустим ніколи. Залишайте в ньому хоча б копійку чи гривню, а чим більше — тим краще. Таким чином гроші ніколи вас не покинути, притягуючи все нові заробітки, а гаманець буде повним.

  • Щоб притягувати гроші, робіть манікюр. Так-так, серйозно. Але робити це потрібно особливим методом. Обрізати нігті потрібно у вівторок або п’ятницю, адже цей ритуал забезпечує гроші в кишенях.

  • Маєте непотрібні монетки? Цей дріб’язок може допомогти у приверненні грошей у родину. Все, що потрібно зробити — розкидати їх по куткам оселі. Будьте пильними, щоб жоден кут не залишився пустим, адже так прикмета не спрацює.

  • Коли вертаєтеся додому, намагайтесь не ставити сумки на стіл. Це вважається поганою прикметою і лише відштовхує багатство. Достаток у сім’ї буде тоді, коли на стіл ставитимуться лише смачні страви.

  • В далекі-далекі часи наші пращури власноруч скатували невеличкі кульки з меду або воску. Потім їх розкладали по різним шухлядам, обов’язково в ті, де зазвичай зберігають гроші.

  • Не свистіть в будинку. Свист відштовхує великі статки від його господарів. Тому не потрібно свистіти ні у себе вдома, ні в гостях. Краще потерпіти і зробити це на вулиці.

  • Не передавайте гроші через поріг. Наші пращури вірили, що гроші, передані через поріг, принесуть в дім бідність. Тому, якщо потрібно передати якусь суму, або вийдіть з будинку, або попросіть людину зайти в дім. Альтернативний варіант — не передавайте гроші з рук в руки взагалі, а просто покладіть їх на якусь поверхню.

Астрологічні прикмети для залучення грошей

Фото: pixabay.com

Астрологи стосовно прикмет на притягнення грошей радять довіритися Луні.

Зростаюча Луна — покровителька всіх грошових справ. Плануєте придбати новий гаманець? Тоді робіть це виключно у період зростаючої Луни. З ростом та збільшенням Луни і гроші в новому гаманці будуть виключно збільшуватись. Це ж стосується і відкриття бізнесу, інвестицій. У справ, які починаються на зростаючу Луну, набагато більше шансів принести великі доходи.

А от повня має принести в дім гроші: заробітна плата, премія, повернення боргу, виграш в лотерею. Тому слідкуйте за Луною, щоб примножувати капітал.

Прикмети фен-шую, що притягують гроші

 Фото: envato.com

Тримайте в оселі кімнатні рослини, які приносять в будинок багатство і вдачу. Зелений колір загалом притягує гроші, заспокоює, приносить вдачу. Багатство притягують рослини, що мають товсті округлі листочки. Найкращий приклад — грошове дерево. Під кожен горщик з рослиною можна покласти монетку. Так притягання фінансів в будинок посилиться і ви матимете більше шансів на збільшення статків.

Також експерти з фен-шую радять під скатертину покласти купюру грошей. Виберіть стіл, за яким зазвичай збирається вся велика родина і заховайте гроші там. Вважається, що родинна енергія підсилюватиме грошову, що призведе до фінансового буму.

І останнє правило — чистота у домі. До добробуту і великих статків призводять чистота і порядок. Позбавтеся непотрібних речей і сміття, відкриваючи місце для грошей.

Чи працюють грошові прикмети, вирішувати особисто вам. Але ми вважаємо, що вірити у чудо треба завжди. Адже дива стаються з тими, хто в них вірить. Дізнатися звідки пішли ті чи інші забобони та прикмети важко, адже всі вони вже давно стали частиною нашої історії та культури. Тому пропонуємо ненадовго вимкнути холодний розум, скласти карту бажань та довіритися таким ірраціональним методам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?