Як правильно скласти план на 2022 рік, щоб всі мрії здійснилися
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Як правильно скласти план на 2022 рік, щоб всі мрії здійснилися

Як правильно скласти план на 2022 рік, щоб всі мрії здійснилися
Джерело:  online.ua

Перед Новим роком ми загадуємо бажання та щиро віримо, що вони здійсняться. Допомогти в цьому може ретельно складений план на 2022 рік, який ще називають мапою бажань. На ній можна візуалізувати заповітні мрії та отримати додаткову мотивацію для їх реалізації - астрологи стверджують, що це дійсно працює. Гід Онлайн розповідає, як правильно скласти план на 2022 рік та користуватися ним, щоб усі мрії здійснилися.

Коли потрібно складати план на 2022 рік?

Фото: pexels.com

Найбільш сприятливий період для того, щоб створювати мапу бажань – коли на небі місяць-молодик. У цей час Всесвіт посилає людині позитивну енергію, яка допомагає у здійсненні бажань. Також можна зайнятися створенням мапи у період зростаючого місяця. А ось коли місяць убуває, строїти плани на майбутнє не слід – вони навряд чи здійсняться.

Окрім цього, астрологи рекомендують створювати мапу бажань, орієнтуючись на східний гороскоп. Згідно зі східним гороскопом рік Чорного Водяного Тигра почнеться 1 лютого, і в цей же день має початися новий місячний цикл – найбільш сприятливий час для того, щоб розписати на папері свої мрії та бажання.

Як створити мапу бажань власноруч?

Фото: unsplash.com

Створити мапу бажань дуже просто – для цього достатньо скористатися канцелярськими приладами (ножицями, клеєм, олівцями, та маркерами). Вирізати основу для неї можна зі звичайного ватмана. Або ж візьміть листок паперу розміром А1 або А2. Занадто маленький листок вам не підійде, тому що на нього буде незручно приклеювати карточки.

Якщо вам лінь щось вирізати, зробіть ескіз в одному зі спеціальних онлайн-сервісів та роздрукуйте його. Та пам’ятайте, чим більше ви прикладете зусиль, ти більше позитивної енергії буде вкладено в ваші бажання, слідом збільшиться ймовірність їх здійснення. Замість паперу також підійде магнітна дощечка, з якою працювати буде ще зручніше.

Картинки, які послугують фоном для карточок з вашими бажаннями та мріями, можна знайти в інтернеті, наприклад, на стокових сервісах. Вибирайте яскраві та світлі зображення, які будуть викликати у вас позитивні емоції. Наприклад, якщо ваша мрія поїхати на море – можна вибрати зображення з пляжем та пальмами, і т.д.

Як формулювати бажання, щоб вони збулися?

Фото: envato.com

Після того, як ви створили основу для мапи бажань, почніть придумувати підписи, які будуть на карточках. Це дуже відповідальний момент. Тому старайтеся дотримуватися таких правил:

  • Уникайте негативних слів та часточок – «не», «ні», «ніколи», тощо. Так, замість фрази «я не захворію протягом року» краще використати фразу «у мене буде міцне здоров’я та добре самопочуття».

  • Чітко прописуйте, чого, коли та при яких обставинах ви хочете. Наприклад, «у серпні 2022 року в мене вже буде машина такої-то марки», або «я вивчу англійську мову до рівня B2 до травня 2022 року». Звісно, ваше бажання має бути реалістичним та досяжним.

  • Формулюйте підписи в теперішньому часі, ніби ваша мрія вже здійснилася. Наприклад, фразу «у цьому році в мене з’явиться дівчина» потрібно переформулювати на фразу «у 2022 році у мене з’явилася пара».

  • Бажання мають бути суто ваші, а не іншої людини, бо це вже розцінюється як втручання в їхню долю. Звісно, ніхто не забороняє бажати здоров’я собі та свої рідним.

  • Формулювання не повинні бути двозначними та розпливчастими, на кшталт «я зможу заробити багато грошей». Краще написати «я зароблю таку-то суму для здійснення такої-то мрії, наприклад покупку машини чи телевізора».

  • Ні в якому разі не бажайте нікому нічого поганого. Не забувайте про ефект бумеранга – побажавши комусь нещасть чи хвороб, можна накликати горе на себе.

Ну і на останок, ви повинні щиро вірити, що ці бажання здійсняться, а не писати їх просто для галочки.

Як працювати з мапою бажань?

Припустимо, ви створили власними руками чудовий стенд, на якому містяться всі ваші найзаповітніші мрії на наступний рік, та повісили його на видному місці, а потім просто забули про нього. Так робити ні в якому разі не можна. Мапу бажань потрібно постійно підживлювати власною позитивною енергією, інакше толку з цього буде мало.

Мапу потрібно ще й «активувати». Для цього ви можете здійснити якесь одне бажання, яке не потребує особливих зусиль. Так, наприклад, придбайте якусь дрібницю (флешку чи брелок, наприклад), або сходіть в кінотеатр на фільм, який ви давно мріяли подивитися. Так, ви настроїтесь на потрібний лад та дасте знак Всесвіту, що ваші бажання здійсненні.

Кожен ранок після пробудження підходьте до мапи, продивлюйтесь бажання, обдумуйте, що потрібно зробити для прискорення їх здійснення, та навіть промовляйте в голос всі ті пункти, які ви написали.

Старайтеся чітко уявляти, що у вас вже є все те, про що ви мрієте (техніка візуалізації). Те ж саме потрібно повторювати й ввечері, перед тим як лягаєте спати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?