Що подарувати хлопцю на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для коханого
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати хлопцю на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для коханого

Що подарувати хлопцю на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для коханого
Джерело:  online.ua

Вибирати подарунки на Новий рік — один із найвеселіших та найприємніших моментів у передсвятковій атмосфері. Але що ж робити, якщо ідей для подарунків зовсім немає? Гід Онлайн підготував ідеї оригінальних та корисних подарунків на Новий рік 2022 для хлопця - здивуйте свого коханого неймовірним сюрпризом.

Подарунок хлопцю на Новий рік — це гарна можливість привітати зі святом та вкотре нагадати про свої почуття. Можна подарувати техніку, презент, зроблений своїми руками, чи навіть емоції. Подарунок не обмежений у фінансовому плані: може бути як бюджетним, так і дорогим. Все залежить від можливостей та традицій ваших відносин.

Що подарувати хлопцю на Новий рік 2022 - техніка

Екшн-камера

Фото: unsplash.com

Хлопець полюбляє знімати відео та використовує для цього телефон? Тоді гарним подарунком стане маленька екшн-камера для зйомки. Така камера дуже компактна, зазвичай вміщується у кишеню, тому її завжди можна завжди взяти з собою. Закріпити її можна на будь-якій частині тіла та знімати в процесі розваги чи екстремальні активності.

Автомобільний міні-пилосос

Подарунок хлопцю на Новий рік 2022 (фото - колаж)

Автомобільному міні-пилососу буде радий будь-який водій. Такий пилосос дуже компактний, працює від акумулятора і не займає багато місця. Він допоможе завжди підтримувати салон машини в чистоті та швидко прибирати невеликі забруднення.

Тример для бороди

Оригінальний подарунок хлопцю на Новий рік 2022 (фото - unsplash.com)

Якщо ваш хлопець має бороду або мріє про неї, гарним подарунком стане тример для бороди. Він допоможе самостійно доглядати за нею. Тример має багато насадок та режимів, не подразнює шкіру, як звичайна бритва. Також тример можна брати з собою в робочі поїздки та подорожі, аби й не вдома тримати бороду у гарному вигляді.

Подарунок хлопцю на Новий рік 2022 власними руками

Подарунковий бокс

 Подарунки на Новий рік 2022 для хлопця (фото - колаж)

Привітати хлопця з Новим роком можна і за допомогою подарункового боксу. Для цього візьміть велику коробку, придбати її можна в магазинах, що спеціалізуються на пакуванні. Наповнити коробку можна знаковими дрібничками, наприклад: улюблений алкогольний напій, кілька смаколиків, шкарпетки, орішки, годинник, мишка для комп’ютера, засоби для гоління.

Їстівний букет

 Подарунок на Новий рік 2022 власними руками для хлопця (фото - колаж)

Оригінально подарувати улюблені смаколики хлопця можна і в формі букету. Для цього оберіть складові букету: солодощі або солоні ковбаски, сир, снеки, також можна додати алкогольні напої. Усі складові потрібно нанизувати на довгі тонкі шпажки, а пляшку закріпити скотчем. Потім усе складаємо до купи, закріплюємо та обгортаємо крафтовим папером.

Фотоколаж

Фото: unsplash.com

Для того, аби вразити хлопця подарунком на Новий рік, можна створити фотоколаж. На великому ватмані розташуйте ваші спільні фото з найяскравіших подій минаючого року. Для яскравості можна додати малюнки та написи кольоровими маркерами.

Незабутні подарунки хлопцю на Новий рік 2022

Спільна подорож

Фото: unsplash.com

Якщо фінанси дозволяють, подаруйте своїй половинці спільну подорож в круте місце. Це не обов’язково має бути дорога країна, адже можна подорожувати по містах України. Тут доведеться продумати все до дрібниць та вгадати з датами, місцем.

Екстремальна розвага

Фото: unsplash.com

Ваш хлопець давно мріяв про екстремальну розвагу? Тоді подаруйте йому сертифікат та реалізуйте мрію. Це може бути стрибок з парашутом, політ на вертольоті або повітряній кулі, кілька хвилин вільного польоту в аеротрубі, екстремальні гонки, тощо. Напередодні можна дізнатися у хлопця, про який екстремальний крок він вже давно думає.

Омріяний досуг

Фото: unsplash.com

Найкращий подарунок — це, звичайно, емоції. Тому гарним варіантом подарунку стане цікавий досуг для двох. Це допоможе відчути емоції вдвох та закріпити відносини. Ось кілька ідей: поїздка на квадроциклах, похід у гори, рибалка, гра в тирі, день релаксу в СПА, тощо.

Щоб подарунок на Новий рік 2022 дійсно сподобався хлопцю, вибирайте ту річ, яка точно прийдеться йому до душі та викличе приємні емоції. Використовуйте наші ідеї при виборі та будьте впевнені, що ваш подарунок буде найкращим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?