Цікаві ігри на Новий рік 2022: прикольні конкурси для дорослих та дітей
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Цікаві ігри на Новий рік 2022: прикольні конкурси для дорослих та дітей

Цікаві ігри на Новий рік 2022: прикольні конкурси для дорослих та дітей
Джерело:  online.ua

Якщо вам не дуже до вподоби традиційні новорічні посиденьки біля телевізора за тарілкою салату Олів’є, святковий вечір можна легко урізноманітнити. Влаштуйте оригінальні конкурси та ігри, у яких з радістю приймуть участь ваші родичі чи друзі. Гід Онлайн підготував добірку цікавих ігор та прикольних конкурсів для дорослих та дітей, які можна організувати на Новий рік 2022.

Ігри на Новий рік 2022 - конкурси для дорослих та дітей

 Фото: envato.com

«Вибери побажання»

Суть даного конкурсу дуже проста. Заздалегідь підготуйте велику зв'язку повітряних кульок (бажано щоб їх було більше, аніж гостей за столом), та покладіть всередину кожної кульки записку з побажаннями – можна у формі дотепних віршиків.

Наприклад, «буде радість та удача, ще й грошенят дадуть в придачу», «ваш чекає подорож» або «від друзів приємний сюрприз скоро отримаєш ти» і т.д. Після цього запропонуйте кожному гостю вибрати собі кульку та лопнути її голкою. Нехай він обов’язково прочитає отримане побажання в голос.

«Цифри»

Новорічні конкурси, пов’язані з питаннями та відповідями, завжди користувалися популярністю. Роздайте всім присутнім за столом паперові листочки, щоб кожен записав своє улюблене число. Після цього оголошуйте заздалегідь підготовлені запитання, а гості нехай відповідають, піднімаючи вгору листочок з тією цифрою, яку вони обрали.

Питання мають бути не складними та, можливо, навіть трохи абсурдними – «скільки у вас пальців на правій руці?», «скільки раз в день ви їсте?», «яка ваша вага?», «в скільки років ви вперше скуштували морозиво?», «скільки літрів пива ви можете випити за один вечір», тощо.

«Снайпер»

В цю гру цікавіше за все грати, коли гості вже трохи розслабилися під дією алкоголю, що, звісно, дається взнаки на їхній координації. А суть гри полягає в тому, щоб влучити сніжкою у мішень. В якості мішені може бути корзина або відерце. Роль сніжки можна відвести зім’ятому листку паперу чи пластиковій декоративній кульці.

Мішень краще поставте на достатній відстані від «снайперів», щоб виконати завдання було не так просто. Тому, хто більше разів влучить у відерце чи корзину за певну кількість спроб, можна присудити якийсь символічний приз, наприклад брелок з новорічною тематикою. Перед грою не забудьте прибрати всі крихкі предмети подалі.

«Упряжка Санти»

Фото: envato.com

Якщо ви проводите новорічний вечір у доволі великому за розмірами приміщенні, або це корпоративна вечірка з колегами, є сенс пограти в цю гру. Вона розворушить гостів після ситних страв та точно підніме їм настрій. Для початку розділіть людей на пари – один буде грати роль Санта Клауса, а другий стане його оленем (можете надіти на учасників червоні ковпаки Санти та декоративні роги оленів).

«Оленю» зав’яжіть очі та зробіть упряжку, а віжки дайте Санті. Далі поставте кеглі (підійдуть і пусті пляшки або пластикові стаканчики) в декілька рядів вздовж усієї кімнати, формуючи «траси». По команді пари мають бігти до фінішу. Пара, яка випередить суперників, та при цьому не зіб’є жодного кегля чи стаканчика, буде об’явлена переможцями.

«Рукавички»

Цей веселий новорічний конкурс точно сподобається молоді, адже крім розваги, він ще й дає можливість трохи пофліртувати. Якщо в вашій компанії є хлопці та дівчата, які симпатизують одне одному, влаштовувати гру в рукавички – просто обов’язково.

Суть цього конкуру полягає в тому, що хлопці одягають товсті рукавчики та намагаються розстібнути дівчатам ґудзики на сорочках. Хто впорається першим – той і переможець.

«Шляпа»

Ще один дуже популярний новорічний конкурс, який не потребує особливої підготовки. Всі присутні за столом кидають до шляпи записки з завданнями, після чого ведучий струшує шляпу та пускає її знову по колу – на цей раз необхідно дістати записку. Кому яке завдання випаде, те він і має виконати.

Завдання записують на кшталт «заспівай новорічну пісню», «зобрази Діда Мороза», «налий всім гостям у келихи шампанського», «станцюй під музику», тощо. Конкурс можна дещо видозмінити, перетворивши його у «пісню на замовлення». Учасники пишуть назву композиції, яку хочуть почути, а ведучий виконує роль «діджея», вмикаючи треки по мірі того, як дістає листочки.

«Секретне повідомлення для Діда Мороза»

 Фото: envato.com

Цей конкурс слід включити в святкову програму, якщо за столом багато дітей. Учасників слід розділити на дві команди. Першій команді вручіть листок зі інформацією, яку потрібно передати Дідові Морозу, наприклад, «об одинадцятій годині біля ялинки, всі веселі тваринки, мають зібратися».

Далі ведучий оголошує команду «старт», учасники з першої команди передають повідомлення учасникам з другої, у тому вигляді, у якому її запам’ятали. Головне – робити все швидко, та говорити тихо, щоб не почули інші. Команда, яка швидше за інших і, головне, правильно донесе інформацію до Діда Мороза (тобто останній учасник має сказати оригінальний текст), оголошується переможцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?