В чому зустрічати Новий рік 2022 — найвдаліший колір для кожного знаку зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

В чому зустрічати Новий рік 2022 — найвдаліший колір для кожного знаку зодіаку

В чому зустрічати Новий рік 2022 — найвдаліший колір для кожного знаку зодіаку
Джерело:  online.ua

Складати образ на Новий рік — справа відповідальна і непроста. Продумати його до деталей потрібно заздалегідь, аби в день свята не виникли неприємні сюрпризи. Новорічний лук має привертати вдачу та успіх. В чому зустрічати Новий рік 2022 та який колір вибрати для наряда? Гід Онлайн розповідає, які кольори подобаються Тигру та в який кольоровій гаммі варто зустрічати Новий рік 2022 кожному знаку зодіаку. 

В чому зустрічати Новий 2022 рік - головні кольори

Фото: envato.com

Символ наступаючого року — Чорний Водяний Тигр і саме він диктує правила святкування. По-перше, зустрічати Новий рік потрібно в теплій сімейній атмосфері в родинному колі. Святковий стіл повинен бути багатий на різноманітні страви з м’яса та риби.

Щодо новорічного образу, то тут у Тигра в пріоритеті натуральність. Тому обирайте одяг з натуральних тканин, які підкреслять вашу індивідуальність.

Головні кольори 2022 року — блакитний, чорний та відтінки пісочного. Подобаються Тигру також сріблястий та золотий коліри, тому сміливо використовуйте їх в одязі.

В яких кольорах зустрічати Новий рік 2022 - вдалий колір по знаку зодіаку

Фото: envato.com

Овен

Стихія Овнів — це вогонь. Тому представники знаку буквально палатимуть на святковому вечері. Ідеальні кольори — вогняні: помаранчевий, жовтий, червоний, золотистий. Стиль одягу підбирайте не тільки святковий, а й комфортний, щоб можна було танцювати, співати та веселитися.

Телець

Щоб сподобатися Тигру, Тельцям потрібно вибирати натуральні кольори та м’які тканини. Це допоможе вам в майбутньому отримати вдачу та везіння. Також зверніть увагу, що стиль одягу має бути витонченим, але водночас комфортний, щоб ви почували себе «у своїй тарілці». Особливий акцент зробіть на зеленому та коричневому кольорах у всьому, навіть у дизайні манікюру.

Близнюки

Головне правило святкового наряду для Близнюків — неординарність. Щоб запам'ятатися Тигру та отримати його прихильність, представникам знаку потрібно повністю змінитися. Замініть свій звичний стиль на кардинально інший, більш відкритий і пікантний. Кольори для святкування — свіжі, легкі, світлі. Жовтий — ваш ключ до удачі.

Рак

Виграшним для Раків стане поєднання елегантності та сміливості. Зірки рекомендують створити незвичайний образ, який виглядав би легко, романтично, але водночас і мав нотки розкутості, веселощів. Святковий лук краще складати з речей натуральних тканин, які мають приємні світлі кольори: білий, бежевий, ніжно-рожевий, айварі, шампань тощо.

Лев

На будь-якому святі для Левів характерно лишатися у центрі уваги за будь-яких умов. Тигр це бажання заохочує і підтримує. Тому для святкування вибирайте яскраві відтінки: помаранчевий, жовтий, червоний, рожевий, зелений. Також радимо звернути увагу на сріблястий колір і додати його до луку у вигляді аксесуару. І не бійтеся проявляти свою творчість: створюйте незвичайні поєднання.

Діва

Астрологи рекомендують Дівам звернути увагу на стихію цьогорічного знаку. Стихія Тигра — це вода. Отже, Дівам потрібно додати у свій образ морські мотиви. Колір може бути блакитним, бірюзовим, синім, білим. У якості аксесуарів додайте прикраси або елементи, пов’язані з морем. Фінальний лук має виглядати дуже природно, витончено та елегантно.

Терези

Нестандартність і сміливість — головні супутники Терезів у створенні новорічних образів. Щоб отримати від Тигра успіх і вдачу у наступаючому році, потрібно буде його вражати. Поєднайте у своєму образі грацію, витонченість, пікантність і елегантність. А кольори вибирайте з рожевої або синьої гами. Не забудьте про новорічну зачіску- створіть щось оигінальне, щоб здивувати Тигра.

Скорпіон

Для Скорпіонів на новорічній вечірці не діють жодні правила. Представникам цього знаку зодіаку можна створювати будь-які образи з різними аксесуарами. Тигр підтримає Скорпіонів у бажанні проявити себе і виділитися. Можна обрати як елегантну сукню, так і стильний брючний костюм. Кольори вибирайте яскраві, освіжаючі: зелений, синій, голубий, жовтий.

Стрілець

Комфорт і вільність рухів — головні правила створення новорічного образу для Стрільців. Астрологи запевняють, що представникам цього знаку зодіаку вдасться завоювати прихильність Тигра своєю щирістю і відкритістю. Тому обирайте зручний одяг, в якому відчуватимете себе впевнено. Колір наряду може бути будь-яким, але зверніть увагу на сірий, синій, рожевий і білий.

Козоріг

Зустрічати Новий рік Козорогам рекомендовано в пастельних відтінках. Яскраві кольори краще залишити на потім. Фінальний лук повинен виглядати стримано, консервативно, але водночас легко, цікаво. Астрологи зауважують, що жінкам краще вибрати сукню або спідницю для свята.

Водолій

Водоліям при виборі наряду потрібно зважати на стихію Тигра — воду. Тому фінальний лук має асоціюватися з морем. Астрологи рекомендують віддати перевагу синім, голубим, зеленим відтінкам і доповнити аксесуарами сріблястого чи білого кольору.

Риби

А от Рибам астрологи радять додати яскравих кольорів в свій святковий лук. Якщо ви звикли завжди одягати темні та стримані речі, то у Новий рік краще кардинально змінити свої погляди. Жовті, червоні, помаранчеві, голубі відтінки стануть вашими помічниками у складанні образів. Фінальний лук має виглядати жіночно, витончено і яскраво. А доповнити його можно крутим макіяжем.

В чому не можна зустрічати Новий рік 2022?

Фото: envato.com

Тигр полюбляє більш натуральні образи без занадто великого декору. Тому потрібно віддати перевагу легким тканинам і звичним кольорам. А от штучні неонові відтінки Тигру точно не прийдуться до душі символу наступного року.

Також рекомендуємо звернути увагу на декоративні елементи. Велика кількість блискіток, пайєток, камінців може розгнівати Тигра. І ще одне цікаве правило: астрологи закликають відмовитися від зустрічі свята в фіолетових відтінках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?