Ворожіння на Новий рік 2022 — як дізнатися, що чекає в році Тигра
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Ворожіння на Новий рік 2022 — як дізнатися, що чекає в році Тигра

Ворожіння на Новий рік 2022 — як дізнатися, що чекає в році Тигра
Джерело:  online.ua

Новорічні дні — найкращий час, щоб дізнатися, що чекає на нас у майбутньому. Ці магічні святкові дні ідеально підійдуть для ворожіння. Вважається, що саме передбачення у новорічну ніч мають великий шанс на здійснення. Гід Онлайн зібрав найкращі ворожіння на Новий рік на кохання, богатство, бажання, майбутнє - дізнайтеся, що для вас підготував Тигр.

Ворожіння на кохання на Новий рік 2022

 Фото: envato.com

Новорічне ворожіння на майбутні заручини та кохання

У передноворічну ніч підготуйте графін з водою та пусту склянку води. Перелийте воду в склянку і про себе промовляйте: «Приходь до мене, суджений, ряджений, напою тебе водою».

Для того, щоб підвищити ефект, можна зробити цей ритуал кілька разів: переливайте воду з графіна в скляну двічі або тричі. Далі залиште ці предмети на видному місці та спокійно лягайте спати. Уві сні ви побачите свого судженого, з яким в наступному році заручитеся.

Новорічне ворожіння на вагітність

Підготуйте велике відро або миску та налийте туди трохи води. У центрі розмістіть свічу, що закріплена на невеличкій тарілочці. Перед початком святкувань запаліть свічку та тримайте її запаленою протягом усієї ночі.

Ранком перевірте положення тарілки: якщо вона залишилася на тому ж місці, то не варто очікувати вагітності. Якщо ж тарілочка трохи змістилася в ліву сторону, то найближчим часом родині варто чекати на поповнення.

Новорічне ворожіння на зустріч другої половинки

 Фото: envato.com

Це по-справжньому святкове ворожіння, адже для нього нам знадобиться наряджена ялинка. Зав’яжіть очі пов’язкою чи просто заплющте їх. Станьте перед ялинкою, прокрутіться навколо своєї осі кілька разів і зніміть першу ліпшу іграшку з ялинки.

Зверніть увагу на колір обраної іграшки. Якщо вона чорна, то на вас чекає негативний досвід відносин, червона — зовсім скоро зустрінете свою другу половинку, якщо вона буде срібною чи золотистою, то майбутній партнер буде дуже заможним.

Ворожіння на майбутнє на Новий рік 2022

Фото: envato.com

Ворожіння на голос

Це ворожіння ідеально підійде для тих, хто живе у тихих спальних районах. Після гучної новорічної ночі, ранком, потрібно відкрити вікно та прислухатися до звуків, що доносяться з вулиці. Перший звук, який ви почуєте — ваше передбачення на 2022 рік.

Отже, якщо ви почули:

  • Жіночий голос — будьте вірні лише собі та своїм думкам. Менше прислухайтеся до думок та пліток від інших. Особливо це стосується роботи та кар’єри.

  • Чоловічий голос — увесь рік пройде у сімейних клопотах. Не переймайтеся, ці клопоти будуть приємними та радісними.

  • Дитячий плач — у майбутньому році ви зіштовхнетеся з проблемами зі здоров’ям. Будьте готові витратити багато часу та грошей на лікування.

  • Собачий лай — в майбутньому році на вас чекає багато нових знайомств, які принесуть як позитивні, так і негативні емоції.

  • Нявкання кішечки — чекайте у наступаючому році фінансових проблем. Краще почати слідкувати за прибутками та витратами, бути обережними з інвестиціями та кредитами.

Ворожіння на фінанси на Новий рік 2022

 Фото: envato.com

Ворожіння за допомогою монетки

Для початку підготуйте сім монеток різного номіналу. Коли куранти почнуть бій, ставте келих з шампанським на підлогу, відходьте від нього на кілька кроків. Тепер починайте по одній кидати монетки, намагаючись потрапити в келих. Монетка, яка першою потрапить в ціль, і буде вашим передбаченням. Чим більший номінал виграшної монети, тим більші фінансові статки на вас чекають.

За допомогою грошових купюр

Заздалегідь підготуйте купюри грошей різного номіналу (можна взяти навіть у різній валюті). Чим більша кількість — тим краще. Згорніть їх та покладіть під подушку у ніч на Новий рік. Зранку 1 січня витягніть одну купюру, яка першою попадеться вам. Чим більший номінал купюри, тим кращий фінансовий стан чекає вас у майбутньому році.

Ворожіння на бажання на Новий рік 2022

 Фото: envato.com

Ворожіння з келихом шампанського

Попередньо підготуйте клаптик паперу, ручку та запальничку чи сірники. І звичайно ж придумайте бажання, яке мрієте здійснити в майбутньому році. Тепер вся справа в техніці: під бій курантів потрібно записати це бажання, підпалити папірець над келихом і випити шампанське з попелом. Головне — встигнути зробити всі дії під бій курантів.

Ворожіння з рисом

Хочете дізнатися, чи збудеться ваше бажання в майбутньому році? Тому запам’ятовуйте це ворожіння. У ніч на Новий рік перед сном загадайте бажання. Важливо максимально чітко формулювати його, зазначаючи усі подробиці до дрібниць. З цими думками засинайте, а на ранок візьміть до рук трохи рису. Порахуйте кількість рисинок, які опинилися у руці. Парна кількість означає, що всі мрії обов’язково здійсняться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?