Ворожіння на Різдво — як дізнатися майбутнє у Святвечір
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Ворожіння на Різдво — як дізнатися майбутнє у Святвечір

Ворожіння на Різдво — як дізнатися майбутнє у Святвечір
Джерело:  online.ua

Одна з найтаємничіших традицій на Різдво — це ворожіння. Цей обряд закріпився у народному житті та передається з покоління в покоління. Ворожити можна в будь-який час, але саме період святок, тобто період зі Святвечора до Водохреща вважається найкращим. Гід Онлайн розповідає, як правильно ворожити на Різдво, щоб дізнатися майбутнє  - прості та правдиві способи ворожіння.

Ворожіння на Різдво 2022 на особисте життя

Фото: unsplash.com

Рушникове ворожіння

Для цього дівчині потрібно підготувати білий рушник. Його у Святвечір вивішують з вікна та говорять «Суджений мій, приходь та утрися» і лягають спати. Ранком потрібно перевірити рушник, якщо він вологий, значить найближчим часом дівчина зустріне свою другу половинку, а якщо абсолютно сухий, то зовсім не скоро буде пропозиція руки і серця.

Ворожіння на черевиках

Це ще одне ворожіння, яке допоможе зрозуміти, чи вийде дівчина заміж у наступному році. Для цього всі жінки у Святвечір виходять на двір. Потім знімають лівий черевик та по черзі кидають його у браму. Потрібно звернути увагу на те, у якому положенні впаде черевик на землю. Якщо носком до брами, то не варто чекати на заміжжя найближчим часом, а якщо в будь-яку іншу сторону, то зовсім скоро з’явиться суджений, котрий покличе заміж.

Різдвяне ворожіння на судженого

Фото: pexels.com

Дзеркальне ворожіння

Для нього нам знадобляться два дзеркала, однакові (або схожі) за розміром, та свічки. Встановіть дзеркала один навпроти одного, запаліть дві свічки. Зробити це потрібно в пустому приміщенні, де немає інших людей або домашніх тварин. Далі потрібно сісти по центру та дивитися в одне з дзеркал. Через деякий час у коридорі, що утворився з двох дзеркал, з’явиться той самий суджений. Але не сидіть занадто довго, адже можна побачити не тільки судженого, а й нечисту силу. Тому будьте обережні.

Карткове ворожіння

Заздалегідь підготуйте з повної колоди лише чотири карти — королів. У ніч на Різдво покладіть їх під подушку та лягайте спати. Вважається, що саме у цю магічну ніч суджений прийде до вас уві сні в образі одного з карткових королів.

Ворожіння на ім’я судженого

Дізнатися ім’я майбутнього судженого можна і за допомогою спеціального ворожіння. Потрібно ранком на Різдво вийти на двір та пройтися головними вулицями. У першого стрічного чоловіка спитайте його ім’я, так само зватимуть вашого судженого.

Ворожіння на Різдво 2022 - що буде з грошима

Фото: unsplash.com

Ворожіння на воді та камінцях

Підготуйте кілька камінчиків та цілу миску води. У Святвечір візьміть камінці до рук та про себе тричі проговоріть бажання фінансового благополуччя. Далі кидайте в воду один з камінів і рахуйте, скільки кіл від нього відходить. Якщо кількість кіл парна, то ваше бажання здійсниться, а якщо непарне, то чекайте на матеріальні проблеми.

Ворожіння з купюрами

Це дуже простий та дієвий спосіб. Потрібно підготувати багато купюр різної валюти та номіналу. Діла їх потрібно скрутити в трубочки, зібрати до купи та помістити в темний мішечок. У ніч на Різдво закрийте очі та витягніть одну трубочку. Розгорніть купюру та зверніть на неї увагу. Чим більший номінал, тим кращий матеріальний стан буде у вас.

Ворожіння на Різдво 2022 - як дізнатися майбутнє

Фото: envato.com

Ворожіння на кавовій гущі

У Святвечір зваріть собі каву у турці, при цьому повторюйте про себе свої бажання та очікування. Перелийте готову каву та випийте її. Зверніть увагу на гущу, що залишилася на дні. Якщо вона густа та темна, то наступний рік буде важким та перевірить вас на міцність. Якщо ж гуща світла та не надто густа, то рік буде легким та щасливим.

Ворожіння за допомогою воску

Підготуйте миску з холодною водою та звичайну свічку. У Святвечір запаліть свічку, дайте їй трохи прогоріти. Піднесіть свічку до води та налийте туди віск. Тепер придивіться до зображення, яке утворилося. Якщо воно чимось нагадує монетки, то на вас чекають великі фінансові статки, будиночок — зовсім скоро чекайте на переїзд, фігура людини — на вас чекають нові знайомства, зірки — зовсім скоро отримаєте небувалий успіх, хрест — можуть виникнути проблеми зі здоров’ям, будьте обачні.

Ворожіння з каблучкою

Для цього ворожіння вам потрібно взяти сімейну обручку, нитку та тарілочку. На дно тарілочки налийте води, а обручку закріпіть на ниточці. Тепер підніміть обручку над водою та починайте легенько гойдати. Поступово задавайте каблучці питання та дивіться на рух маятника: якщо рух паралельно вам, то відповідь позитивна, а якщо перпендикулярно вам, то негативна.

Важливо! Під час ворожіння на Різдво підготуйте найголовніші запитання та чітко формулюйте їх. Всього можна задати не більше семи запитань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?